USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку буде тенісний корт для школярів

19 Березня 2014 16:50
Тенісні корти планують збудувати на території НВК №10 міста Луцька.

Про це розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук, звітуючись про роботу у минулому році під час засідання постійної депутатської комісії питань будівництва та архітектури сьогодні, 19 березня.

З його слів, організація, яка зголосилася побудувати тенісні корти, не просить грошей у міської ради. За те, що тенісний клуб «Прем’єр теніс» побудує три корти на території школи, учням дозволять безкоштовно займатися тенісом на одному із них. Таких, до слова, має бути три. На решті двох і на учнівському в позаурочний час тенісом займатимуться всі охочі.

Святослав Кравчук повідомив, що організації запропонували збудувати й інфраструктуру, зокрема роздягальні на цій території. Самі ж корти не заважатимуть школярам – місце, де вони розташовуватимуться, має окремий доїзд. Усі комунікації також підведені, тож затрати там будуть, припускає він, мінімальні. Сама ж школа, зауважив посадовець, цю ділянку не використовує, вона стоїть пустирем і заросла самосівом. Не виключено, каже Святослав Кравчук, що корти збудують до Дня Незалежності.

«Якби ще відновити басейн, який діяв неподалік, то разом з полем ФК «Адреналін», ковзанкою, ми мали б у цьому густонаселеному мікрорайоні розвинену спортивну інфраструктуру для дітей», - додав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 19 Березня 2014 16:57
На територіях шкіл ЗАБОРОНЕНО розміщення будь-яких комерційних організацій. Разом з кортами ці фірмочки відсудять потім землю під школею.
дідо Показати IP 19 Березня 2014 17:03
АУ,прокуратура ? Це ж схема крадіжки землі міста....Якщо фірма така грошевита,то нехай купить ділянку на відкритому комерційному аукціоні.
Руслана Показати IP 28 Жовтня 2014 21:04
Як могла адміністрація дати на це згоду......видно хтось впливовий стоїть за цим кортом......Бізнес у нас на першому місці......і не має значення..де.....Те що корт переноситься у шкільний спортзал школи № 10.....і те що уроки фізкультури посунули для того...щоб вони займалися тенісом.....то як скажіть вони думають про дітей.....І те що на третьому корті будуть займатися всі охочі....суцільна брехня......В нашій країні ніколи нічого не зміниться.....скрізь корупція.....нічого не міняється....кожне наживається не дивлячись ні на що і ні на кого.....ось це прикро......Я не проти кортів......і мої діти ходили б.....але строїти їх треба не притісняючи других дітей.
Я Показати IP 18 Червня 2018 11:57
І що, пройшов час. Багато діти награли??? Ск*тиняки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus