USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку будуватимуть багатоповерхівку на проспекті Відродження

30 Січня 2019 16:01
Забудовник обіцяє передати 5% житла у новому житловому комплексі на проспекті Відродження місту.

Про це йшлося під час пленарного засідання 52 сесії Луцької міської ради 30 січня.

Депутати погодили проект детального плану території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у Луцьку.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, від компанії «Відродження інвест» надійшов лист, у якому йдеться про те, що 5% від загальної кількості житла, що планують побудувати на цій ділянці у житловому комплексі на проспекті Відродження, 32а, інвестують місту.

Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, під час засідання міськради від 05.06.2018 ухвалили рішення № 42/87 «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у місті Луцьку». Управління містобудування та архітектури видало вихідні дані на розробку детального плану даної території від 08.06.2018.

В газеті «Луцький замок» від 23.08.2018 №30 опублікували повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у місті Луцьку», розробленого ТОВ «АБ «СПЕЦПРОЕКТ». Пропозиції громадськості відсутні.

Йдеться про будівництво житлового комплексу заввишки 9-10 поверхів.

Депутати міськради підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus