USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку через аварійну ситуацію низка вулиць – без світла. Коли з'явиться

29 Жовтня 2022 20:39
Внаслідок технологічного порушення на одній з підстанцій та аварійної ситуації на мережах ПАТ «Волиньобленерго» в Луцьку без напруги залишилася низка вулиць.

Про це 29 жовтня повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Без електроенергії вулиці та прилеглі до них в межах 33, 40 та 55 мікрорайонів:

вул. Конякіна, вул. Карбишева, вул. Наливайка, пр. Соборності, вул. Липинського, вул. Кравчука, вул. Воїнів Інтернаціоналістів, вул. Ківерцівська, вул. Героїв УПА, вул. Вахтангова, вул. Заньковецької, вул. Селищна, вул. Авіаторів, вул. Єршова, вул. Гордіюк, пр. Молоді, вул. Теремнівська, вул. Підгаєцька, вул. Рівненська, вул. Дубнівська, вул. Електроапаратна, вул. Зв’язківців, вул. Захарова, вул. Мазепи, вул. С.Ковалевської, вул. Писаревського, вул. Ветеранів.

Над усуненням вказаних порушень та аварійних ситуацій працюють фахівці.

«Станом на 20:30 на усунення аварійної ситуації необхідно ще щонайменше 2 години. Таким чином, подача електроенергії споживачам на вищевказаних вулицях відбудеться близько 22:30», – повідомив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 29 Жовтня 2022 23:29
Через 5,5 годин появилося світло, УРА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus