USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку через карантин можуть обгородити дитячі майданчики

19 Березня 2020 18:57
В обласному центрі Волині через карантин можуть обгородити дитячі майданчики.

Про це йшлося 19 березня під час пленарного засідання позачергової 73 сесії міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку до 3 квітня на карантин закрили усі заклади громадського харчування, ринки, заклади торгівлі, спортзали, торгово-розважальні центри. Натомість аптеки, заправки та продуктові магазини працюватимуть. А з 19 березня в Луцьку тимчасово повністю зупиняють рух громадського транспорту.

Так, депутати звернулися з пропозицією, щоб обгородити дитячі майданчики на час карантину, адже наразі там грається дуже багато дітей.

Також була пропозиція розробити інформаційний бюлетень з контактними номерами відповідних служб та рекомендеціями, розмістивши ці оголошення на будинках та дошках оголошень.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що над цієї пропозицію вже працюють, але для цього потрібний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Житель міста Показати IP 19 Березня 2020 20:09
Дуже згідна,теж маю дітей,гуляємо на балконі,і ця картина за вікном,вибачте мамашки,але ви якісь нерозумні,ще й насіння плюють! Двір майданчику ЛПЗ
33 квартал Показати IP 19 Березня 2020 21:56
КОЛИ ЗАБЕРЕТЕ СТОЛИКИ БІЛЯ ГРОНО- МАРКіТА. ЦІЛУ НІЧ ПО 20 ЧОЛОВІК ЗБИРАЄТЬСЯ .НІХТО З МАГАЗИНУ ЦІЛУ НІЧ НЕ СЛІДКУЄЮ. РОЗСАДНИК ЗРОБИЛИ ПРЯМО НАД ДОРОГОЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus