USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку чоловік, який вкрав з будинку 5 тисяч доларів та 1,5 тисячі євро, отримав умовне

17 Вересня 2022 18:45
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який вкрав понад 220 тисяч гривень у валюті. Реальний строк на п’ять років йому замінили двома умовно.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

З матеріалів справи вбачається, що злочин трапився 22 червня в першу половину дня. Будучи у приміщенні житлового будинку, злочинець таємно вкрав шість тисяч доларів та півтори тисячі євро. Сума майнової шкоди 221 тисяча 821 гривня.

Злочинець у суді визнав свою вину, розповівши, що вкрав гроші з тумби у спальні. Збитки він не відшкодував, однак працівниками поліції у нього було вилучено частину коштів, а також речі, які він придбав. Ці речі він просив повернути потерпілій в рахунок часткового погашення цивільного позову.

Натомість потерпіла просила суд не позбавляти злочинця волі, оскільки він не зможе відшкодувати їй завдані збитки. Вона заявила цивільний позов на 102 тисячі 445 гривень.

В підсумку суд визнав чоловіка винним, призначивши йому покарання у виді позбавлення волі на п’ять років, яке замінив двома роками умовно. Також суд задовольнив цивільний позов потерпілої.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Радувець Ларіса Показати IP 17 Вересня 2022 20:21
Піде далі красти щоб забезпечити потерпілу!
Мефодій Кирилович Показати IP 18 Вересня 2022 10:29
Це кончена держава, де за телефон в руках на початку війни можна було бути побитим якимись недорозвиненими і зараз, коли за крадіжку дають умовний термін)))))) Браво!)
Grudik до Мефодій Кирилович Показати IP 18 Вересня 2022 13:09
ви читати вмієте? "Натомість потерпіла просила суд не позбавляти злочинця волі" може це не держава, а люди в нас такі??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus