USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку чоловік намагався обікрасти магазин «Reserved» та поцупив парфуми в «Єві»

28 Травня 2021 23:28
Судили чоловіка, який намагався обікрасти магазин «Reserved» в торгово-розважальному центрі «Порт Сіті» в Луцьку. Також він здійснив крадіжки в магазинах «Єва» та «Копійочка».

Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю один рік умовного покарання.

27 березня 2019 року у магазині «Reserved» у ТРЦ «Порт Сіті» обвинувачений взяв двоє штанів, сховав їх під куртку та намагався покинути магазин, але його затримали працівники. Вартість вкраденого одягу – 1436 гривень.

Проте на цьому зловмисник не зупинився, здійснивши ще низку крадіжок. З квітня 2019 року по жовтень 2020 року він кілька разів крав туалетну воду та парфуми з магазину «Єва» на вулиці Лесі Українки, а також з магазину «Копійочка» на проспекті Грушевського. Окрім того, в «Новій лінії» він вкрав зарядний пристрій.

Чоловік визнав вину по всіх епізодах. Суд призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus