USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Підлітки з пістолетом намагалися пограбувати три магазини в Запоріжжі

8 Грудня 2020 10:10
У Запоріжжі група підлітків зі зброєю намагалася пограбувати три магазини.

Про це повідомила патрульна поліція Запорізької області.

«На лінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на зупинці громадського транспорту Набережна чутні постріли. Заявник додав, що до події причетні четверо підлітків і у одного з них є пістолет. Негайно прибувши на виклик, інспектори помітили від’їжджаючий автобус, в якому перебували громадяни, схожі за описом заявника. Патрульні зупинили транспортний засіб, в салоні були четверо хлопців», – йдеться в повідомленні.

Під час поверхневої перевірки в одного з них патрульні виявили предмет, схожий на пістолет. Його доставили у Вознесенівське відділення поліції для встановлення обставин події.

Через деякий час патрульні отримали виклик про те, що невідомі хуліганили в магазині і намагалися викрасти гроші з касового апарату. Ознайомившись з відео із камер спостереження, патрульні з’ясували, що до події причетні підлітки з попереднього виклику.
«На пошук порушників були орієнтовані всі екіпажі. Під час відпрацювання інформації, на вулиці Перемоги патрульні почули крик про допомогу. Продавчині двох магазинів вказали на підлітків і повідомили, що вони намагалися заволодіти грошима і товаром», – розповіли в поліції.

Побачивши патрульних, порушники почали тікати. Одного з них наздогнали інспектори. Пізніше хлопець зізнався, що він з двома товаришами був учасником подій, що сталися в трьох магазинах.

Згодом патрульні розшукали всіх причетних до події, осіб. Затриманих доставили у відділення поліції для встановлення всіх обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123456 Показати IP 8 Грудня 2020 10:38
Нічьо не буде, розходимся АНІЖЕДЄТІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus