USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судитимуть злодія, який обікрав 4 церкви на Волині

29 Вересня 2017 15:32
Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення 30-річним уродженцем села Бодячів Сокальського району Львівської області крадіжок із проникненням у приміщення церков та незаконне придбання ним, носіння й зберігання бойових припасів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Із 26 травня по 20 серпня 2017 року раніше уже судимий за крадіжки чоловік обікрав 4 храми на Горохівщині - у селах Пірванче, Підбереззя, Охлопів та Квасів, викравши звідти грошей та церковного начиння на понад 4,6 тис. грн.

Окрім того, у вересні цього року під час огляду приміщення у селі Журавники правоохоронці вилучили добровільно пред’явлені ним 120 патронів калібру 5,45 мм до автоматів «АК-74», «РПК-74» та їх модифікацій, які він незаконно придбав та зберігав.

Відтак зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному і активно сприяв розкриттю злочинів, обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 та ч.1 ст.263 КК України.

Міру покарання йому визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus