USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку чоловік випав з вікна третього поверху, він – у реанімації

21 Лютого 2022 10:10
У Луцьку на бульварі Дружби Народів чоловік випав із вікна багатоповерхівки.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, виклик про надзвичайну подію надійшов о 17:58. Повідомлялося, що чоловік випав з третього поверху. Його з політравмою госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню.

Як стало відомо з власних джерел, подія трапилася в першому під’їзді однієї із багатоповерхівок на бульварі Дружби Народів. Чоловіку 49 років. Наразі він – у реанімації.

Як повідомили у пресслужбі ГУДСНС у Волинській області, 20 лютого о 18:00 групою рятувальних робіт врятовано чоловіка, який випав з третього поверху на дах під’їзду у Луцьку на бульварі Дружби Народів. Фельдшером- рятувальником на шийний відділ хребта наклали фіксуючий комірець. Рятувальниками за допомогою драбини і рятувальної платформи потерпілого дістали з даху під’їзду та передали до карети швидкої допомоги.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
читач Показати IP 21 Лютого 2022 10:35
випав з вікна.... повісився... брат зарізав брата...нам і війни не треба.. ми самі себе знищуємо :((((
Глєб Жеглов до читач Показати IP 21 Лютого 2022 12:03
випадають з вікон,вішаються і вбивають одне одного під час пиятик,як правило,маргінали та інші представники "дна" суспільства.Різницю відчуваєте,чи вам лиш би щось написати?Думати не пробували,чи нема чим?
Анонім до читач Показати IP 21 Лютого 2022 14:03
Якщо ти прирівняв себе до маргіналів- то твої проблеми.
Аут до читач Показати IP 21 Лютого 2022 15:05
Не знаю хто такі "ви" чому "ви" хочете себе знищити ... Але скоріше за все саме у "вас" і вам подібних певні проблеми. Або завязуйте з бухлом і наркотою, або ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus