USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

У Луцьку чоловіка, який продавав підроблені сигарети на «Привокзальному ринку», оштрафували на 51 тис.

16 Вересня 2022 06:37
51 тисячу гривень штрафу отримав волинянин, який продавав підроблені сигарети на «Привокзальному ринку».

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що уродженець села Карасин Камінь-Каширського району в січні 2022 року придбав незаконно виготовлені тютюнові вироби. Сигарети, які він збирався продавати, чоловік зберігав у торгівельному павільйоні на «Привокзальному ринку» та на прилеглій до нього території.

Під час обшуку в павільйоні наприкінці червня було вилучено сотні пачок підроблених цигарок, які не мали марок акцизного податку, зокрема «Bond», «Lucky strike», «Marlboro» та інші.

Читати ще: Під Луцьком на блокпосту зупинили водія Alfa Romeo, який віз 500 підроблених пачок цигарок

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Чоловіку призначили покарання у виді штрафу в розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 тисячу гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus