USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку чотири машини потрапили у ДТП

17 Вересня 2017 19:49
Аварія, під час якої зазнали пошкоджень чотири автомобілі, сталася у Луцьку.

ДТП трапилася 17 вересня, пише ВолиньPost.

Автомобілі не розминулися на проспекті Перемоги неподалік повороту на вулицю 8 Березня. Через ремонт кільця біля історичного факультету СНУ тут перекритий шлях від повороту до стадіону. Однак не всі автомобілісти про це знають і продовжують рух проспектом. Лише зауваживши знаки заборони, вони розвертаються.

Одним з таких був водій BMW, за яким їхали два Daewoo Lanos і Volkswagen Passat.

Водій одного з Daewoo з невстановлених причин не встиг зреагувати на гальмування BMW. Сталося зіткнення. Шофери інших машин в свою чергу не зреагували на гальмування Daewoo.

Найбільші пошкодження у чорного Daewoo та Volkswagen Passat.

Водії очікують прибуття поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2017 23:33
А все тому, що на знаки не дивляться. Висить же знак "дорожні роботи", а під ним "Тупик". Але хто ж на них дивиться. Їдуть до самого історичного, і тільки там розвертаються через подвійну суцільну, ну ума-палата...і то ще дякуйте, що там поліція не стоїть і не штрафує за подібне. Треба слідкувати за знаками!
Лучанин до Лучанин Показати IP 18 Вересня 2017 10:00
А яке відношення мають дорожні роботи до яких ще їхати і їхати? Тут абсолютно інше - неуважність. Хіба не міг в любий інший день водій того ж БМВ згадати що йому треба повертати на 8 Березня і гальманути? Магнітні бурі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus