USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку демонтують незаконні рекламні щити

18 Червня 2015 11:02
У Луцьку демонтують рекламні щити, розміщені на фасаді будинку по проспекту Волі, 52 та Волі, 9, а також банери на фасаді будинку на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, 1 із сюжетом реклами магазину «Єдина ціна».

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Луцької міської ради 17 червня.

Так, власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа - підприємець Юлія Саленко. Зазначені рекламні засоби власник розмістила без відповідного на те дозволу щодо встановлення зовнішньої реклами. А це, відповідно, порушення згідно з пунктом 1 статті 16 Закону України «Про рекламу».

Тож, інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили підприємцю Саленко Юлії Олександрівні акти щодо виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами в Луцьку. Окрім цього, їй вручили листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами у місті. Подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» уже направили до інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області.

Вимоги, викладені у вказаному листі, підприємець проігнорувала.

Таким чином члени виконкому вирішили зобов’язати підприємця Саленко Юлію Олександрівну здійснити демонтаж засобів зовнішньої реклами, розміщених без відповідних дозволів, протягом 14 днів з дати ухвалення рішення. У разі невиконання нею рішення, рекламні щити та банери демонтує комунальне підприємство «Луцькреклама». Однак при цьому витрати, пов’язані з демонтажем засобів зовнішньої реклами, покладуть на пані Саленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 18 Червня 2015 12:03
Це тільки одна "невгодна"? (чи просто відкат був малий?) Тут банерів та білбордів 60% - незконних по місту. Відволікають увагу водіїв, вулиць за ними невидно. Пр-кт Соборності - дерев та високіх кущів на лінії розмежування руху - не можна, зате білборди - через 15 метрів.. ("приємно" подивитися. Головне - ВСІ "в законі"!)
Олександра Показати IP 25 Вересня 2019 12:35
Підприємці Юлія та Олексій Салєнко цікаві персонажі! Власники Единої ціни додані у чорний список у підприємців 7км на Одещині, ніхто не хоче працювати із ними. Вони в росрочку беруть товар, через місяці повертають у ганебному стані. Таким чином рекомендую не зв'язуватися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus