USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку демонтують низку рекламних банерів

21 Грудня 2017 21:33
Банери декількох магазинів та інституту демонтують відповідно до рішення виконкому.

Проект рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами у Луцьку ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня.

На вулиці В’ячеслава Чорновола, 2В на фасаді будинку розміщено рекламний банер розміром 3,0 м х 6,0 м та світловий бокс 1,5 м х 1,5 м із сюжетом «Свіже м’ясо». Також за цією адресою на фасаді будинку розміщено два банери розміром 1,0 м х 1,5 м і один банер розміром 2,5 м х 3,0 м із сюжетом «Фільтри для води». Власниками вказаних рекламних конструкцій є відповідно фізичні-особи підприємці Микола Галицький та Павло Круковський.

На вулиці Лесі Українки, 5 на вікні методом наклеювання розміщено банер розміром 0,5 м х 2,0 м із сюжетом «Продукти». Власником цього рекламного засобу є ТОВ «Гермес».

Як повідомили в КП «Луцькреклама», ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

На вулиці Рівненській, 72 розміщено наземний рекламний подвійний щит розміром 3,0 м х 6,0 м. Власником вказаної рекламної конструкції є ВНЗ ПАТ «Волинський інститут економіки та менеджменту». КП «Луцькреклама» направило лист-вимогу про закінчення дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 22.05.2006 №146, неодноразово вказували на необхідність усунення порушення та демонтаж рекламного засобу. Усі вимоги щодо усунення даних порушень були проігноровані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гламур Показати IP 21 Грудня 2017 23:21
Ха ХА ХА!!!!! С**в я на вас панове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus