USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку демонтують незаконну рекламу в центрі

1 Серпня 2018 11:01
Низку засобів зовнішньої реклами, власники яких ігнорують вимоги про усунення порушень, демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 1 серпня.

На проспекті Волі, 9 на вікнах нанесені методом наклеювання два банери розміром 2,0 м х 3,0 м та 1,0 м х 3,0 м із сюжетом «Lamark. Shoes & accessories», також на вхідній решітці розміщено два щити розміром 0,5 м х 2,5 м із сюжетом «iPlus. Техніка Apple».

Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є фізичні-особи підприємці Тетяна Матвіюк та Юрій Васюк.

Трохи далі, на проспекті Волі, 17 на вікнах нанесені методом наклеювання два банери розміром 2,0 м х 4,0 м із сюжетом «Таскомбанк». Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ПАТ «Таскомбанк».

Також на проспекті Волі, 50 на фасаді будинку розміщено банер розміром 2,0 м х 2,5 м із сюжетом «Бренд MIX». Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є фізична-особа підприємець Вікторія Шевчук.

На вулиці Ковельській, 9 на фасаді будинку розміщено банер розміром 1,5 м х 1,5 м із сюжетом «Будматеріали». Власником вказаного рекламного засобу є фізична-особа підприємець Дмитро Климюк.

На вулиці Задворецькій, 4 на паркані розміщено чотири банери: три розміром 1,0 м х 1,0 м та один розміром 0,7 м х 0,7 м із сюжетами «Гриль», «Комплексні обіди», «Запрошуємо на рульку» та «Потрібні працівники». Їхній власник – підприємець Роман Гапончук.

Ці рекламні засоби розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій. Усі вимоги щодо усунення даних порушень власники рекламних засобів проігнорували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus