USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку демонтували аварійний білборд

14 Червня 2017 08:00
На вулиці Рівненській у Луцьку демонтували білборд. Через різкі пориви вітру частково деформувалися його кріплення і він став аварійним.

Про це повідомив директор КП "Луцькреклама" Олександр Ковальський у Фейсбуці.

"А рекламні засоби, що створюють у разі їх неналежної експлуатації загрозу життю або здоров’ю людей та/або заподіянню шкоди майну третіх осіб, підлягають демонтажу. Терміновому і примусовому демонтажу", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 14 Червня 2017 10:35
Приблизно місяці два по тому я зупинився біля згаданого білборду по вул. Рівненській. Вітер так розхитував білборд, що складалось враження, що він от от завалиться. Я зателефонував депутату міської ради, який по своїй роботі мав відношення до розвитку підприємництва в Луцьку, і повідомив його про ситуацію. Депутат мені відповів, що установа, в якій він працює, не займається білбордами, але він негайно передасть інформацію керівнику підприємства, кому належать білборди. Гадаю, що депутат так і зробив, а от власнику білборду для прийняття відповідного рішення знадобилось дуже багато часу, а можливо власник білборду економив кошти, користуючись безконтрольністю міської влади за безпекою для життя жителів і гостей Луцька ?
Віктор Показати IP 14 Червня 2017 13:41
Все зрозуміло,він заважав комусь!!!)))Відмазка так собі але прокатить )))
Я до Віктор Показати IP 15 Червня 2017 01:55
Звісно заважав. Там житловий комплекс побудували. А білборд вигляд псує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus