USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку для незрячих хочуть придбати принтер для друку шрифтом Брайля

4 Листопада 2020 17:45
У громадській організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії Волинь» хочуть придбати принтер для друку шрифтом брайля Index Everest.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова правління ГО «Генерація успішної дії Волинь» Віталій Ткачук.

«Команда Braille Studio святкує чергову перемогу.

З цього приводу Віталій Ткачук 3 листопада мав плідну зустріч з радником Луцького міського голови Ігорем Поліщуком, який пообіцяв посприяти, аби з бюджету міста було виділено 125 000 гривень на купівлю принтера для друку шрифтом Брайля Index Everest.

«Крім цього в грудні 2017 року від імені ще тоді народного депутата України, голови благодійного фонду «Європейський вектор» Сергія Мартиняка було виділено 50 000 гривень на принтер шрифтом Брайля. Хочу нагадати, що 2016 року завдяки благодійникам Тетяні Єремеєвій та Петру Пилип’юку нами було придбано обладнання для друку шрифтом Брайля. За 5 років діяльності ми надрукували безліч книг шрифтом Брайля і інших матеріалів, які користуються попитом не лише в Луцьку і на Волині, а й в Україні загалом. Це обладнання з 2016 року і досі функціонує, але якість друку потроху знижується через тривалу експлуатацію і великі навантаження», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 4 Листопада 2020 23:03
Это хорошо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus