USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку дозволили спорудити фірмовий горілчаний магазин

18 Лютого 2015 16:33
Тимчасову споруду, у якій продаватиме горілку ДП «Укрспирт», дозволили встановити члени виконкому.

Питання про розміщення ДП «Укрспирт» тимчасової споруди на вулиці Ковельській, 67 терміном на два роки розглянули під час засідання виконкому Луцької міськради 18 лютого.

Під час обговорення питання заступник міського голови Лариса Соколовська зауважила, що неподалік уже розташований горілчаний магазин.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк відповів, що вказаний нею магазин закритий, це власність іншого суб’єкта господарювання, у якого завершився термін договору оренди. Таким чином, двох магазинів, що продають алкоголь поруч, не буде. Натомість, ДП «Укрспирт» ставить в іншому місці, на власній території, фірмовий магазин.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що тоді виникає питання, що робити з існуючим об’єктом, який не функціонує та перебуває в негарному стані. Втім, він закликав членів виконкому дозволити ДП «Укрспирт» розмістити тимчасову споруду, але доручити управлінню містобудування та архітектури, а також управлінню підприємництва вивчити законність споруди, в якій продавали горілку раніше та яка наразі закрита. За умови виявлення порушень, він пропонував прийняти рішення про демонтаж споруди, що не функціонує.

Члени виконкому підтримали рішення про дозвіл на розміщення фірмового горілчаного магазину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Лютого 2015 19:26
Це радує!
Анонім Показати IP 18 Лютого 2015 21:18
Два тижні тому з усіх сайтів і керанів телевізора кричали - от-от буде луцька горілеп. Завтра, ні післязавтра, ні післяпіслязавтра. То зо випустили хоч яшик?
петя до Анонім Показати IP 18 Лютого 2015 22:20
Вже людей звільняють ! Наробили вже ! Який магазин якщо виробництво стоїть і керівникам по барабану !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus