USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – ДТП через неправильно припаркований автомобіль

3 Січня 2017 16:11
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні в обідню пору у Луцьку на перехресті проспекту Відродженння та вулиці В’ячеслава Хурсенка.

Водій автомобіля Renault Kangoo, виїжджаючи з вулиці В’ячеслава Хурсенка, здав назад. Ймовірно, він побачив небезпеку, яку не помітив раніше через поганий огляд - його закривав водієві припаркований поблизу перехрестя Range Rover. В результаті Renault Kangoo стало жертвою ДТП.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

У прес-службі патрульної поліції Луцька в коментарі ІА Волинські Новини повідомили, що, даючи задній хід, водій Renault Kangoo допустив зіткнення з автомобілем Citroen, який рухався за ним і мав намір повернути праворуч.



Зі слів патрульних, Range Rover дійсно був припаркований із порушеннями. Однак водій Renault, рухаючись заднім ходом, мав би оцінити дорожню обстановку, аби не допустити зіткнення. Тож на нього склали протокол.

Щодо водія Range Rover, то протягом усього періоду оформлення ДТП (а це зайняло 1,5-2 години) до цього автомобіля ніхто не підійшов. Через це протоколу на водія цього авта не склали.

Зі слів поліцейського, в інших країнах стосовно неправильно припаркованих автомобілів є практика - оформлений протокол залишають на лобовому склі за за щіткою склоочисника, і водій відповідає за порушення. У нас же поліцейські не мають повноваження складати протокол, якщо немає водія.

І цим зараз часто водії маніпулюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
хайнц Показати IP 3 Січня 2017 16:36
знову б*дло залишилось не наказаним(
лучани Показати IP 3 Січня 2017 16:43
Чому відеоман не копнув по колесу Ровера? Той би відразу прибіг.
читач до лучани Показати IP 3 Січня 2017 17:44
я той відеоман. і я пропонував зробити це поліцаям. та їм плювати, хоча це їх прямий обов'язок
Для автора відео... Показати IP 3 Січня 2017 16:51
10.9 Під час руху транспортного засобу заднім ходом водій не повинен створювати небезпеки чи перешкод іншим учасникам руху. Для забезпечення безпеки руху він у разі потреби повинен звернутися за допомогою до інших осіб. 10.10 Забороняється рух транспортних засобів заднім ходом на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в’їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю. Дозволяється рух заднім ходом на дорогах з одностороннім рухом за умови дотримання вимог пункту 10.9 цих Правил та неможливості під’їхати до об’єкта іншим чином. Так, дійсно Range Rover стоїть із порушенням ПДР, але звинувачувати тільки його у тому, що сталось ДТП із за його припаркованого авто, геть не правильно! Тим більше коли Renault рухався заднім ходом!!! Я не виправдовую водія позашляховика, але тут винен тільки водій Renault !!! А без водія, поліцейський не може та немає права виносити постанову, тільки у присутності особи (ст.268 КУпАП), присутності особи яка скоїла правопорушення, а не власника авто, як наголошує та пропонує автор відеоролика патрульним!!!
Луцьк Показати IP 3 Січня 2017 16:54
Чиста українська натура шукати крайнього .
Для автора відео... до Луцьк Показати IP 3 Січня 2017 17:31
Повністю погоджуюсь із вами!!!! Такий наш менталітет українців, усі винні, крім самого себе...))))
Злий Показати IP 3 Січня 2017 17:06
Д*більні закони в нашій країні.
Лучанка Показати IP 3 Січня 2017 17:22
ЦИРК!ДЕШЕВИЙ та низькорозумовий і переляканий ЦИРК.Лейтенант)))), Госопди помилуй нас від такого маразму....
Лучанин до Лучанка Показати IP 3 Січня 2017 18:59
Що ти верзеш?
андрій Показати IP 3 Січня 2017 18:09
вгадайте які номера в ренжика?
Міська рада до андрій Показати IP 3 Січня 2017 18:41
Ні,то не наші слуги народу,там всі по-чесному,всі на 3АРПЛАТУ
Анонім до андрій Показати IP 3 Січня 2017 19:37
Мабуть Тарасик чи Сергійко по пивко бігали.
Анонім Показати IP 3 Січня 2017 18:23
Як надоїли ті чорт 3на де припарковані авто, то на тротуараx,що нема як пройти, то на доро3і,чим створюють небе3печні ситуації. Куди дивиться поліція. Чи для тиx "range roveriv" нема 3акону...
Правий до Анонім Показати IP 3 Січня 2017 22:12
Люди визначтесь то гнали на патрульних що вони "парковщики" і більш нічого не роблять, то як на відео навпаки що не виписали постанову за парковку))) водій в першу чергу повинен враховувати ситуацію на дорозі!!! Автор відео зробіть свій внесок в добробут нашого міста щось типу руху "стоп хам" а не ходите і розказуєте що кому робити. Я особисто ,судячи з імен людей які попадались за водіння під мухою , бачу що не сильно вони і бояться тих" джипів" і т. д.!!!))
Пше Ванько Показати IP 3 Січня 2017 19:20
А чому не пишуть, що то винуваті "лахи" на польській реєстрації?
Лт номер Показати IP 3 Січня 2017 22:28
Це точно! Як ще не написали до цього часу, що винен водіям Bmw(на реєстрації ТЗ країни Литва)яке проїжджали поруч ? Рендж винен що не так став, а вот з ДТП Тільки Кенго, з камерою Чувак трохи не сьогоднішній))
123 Показати IP 3 Січня 2017 23:03
Поліцаї - це маленькі,маленькі безхребетні діти, якими так і керують - сказали робити-робить, не робити -не робить. Їм сказали до Ренж Роверів не лізти - і не лізуть!
Знаю Показати IP 3 Січня 2017 23:28
А при чому тут той Ренж, його що в вихлопну жахнути треба було? Водій кенго винен бо здав назад і здійснив дтп. Автор відео напевно і авто немає, краще б допоміг чимось учасникам дтп а не ходив зад...чував з камерою всіх. З таким успіхом винен в дтп Генрі Форд або як вже писали бмв на литовцях що проїхав десь там.
Лучанин Показати IP 3 Січня 2017 23:30
Колись з евакуатором поліція наводипаа порядок на старому базарі - водіі щвидко прибігали . А ровер слабо на евакуатор забрати?
55 Показати IP 3 Січня 2017 23:30
Як завжди ціла купа аналітиків на диванах зібралось. Автор відео бухий, це точно
Джек Показати IP 4 Січня 2017 12:58
Він вже не прав,бо він на Ренджі! Українська натура
Міліція Показати IP 5 Січня 2017 11:15
Ми раніше таких при..урків з камерою посилали на 3 букви ще й палкою в догонку, а тут поліція так вже неможна , зміни тільки в гіршу сторону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus