USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - ДТП: збили пішохода

30 Липня 2014 11:24
27-річна мешканка обласного центру, керуючи автомобілем «GEELY», здійснила наїзд на 27-річного пішохода, місцевого мешканця, який переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом.

ДТП трапилася вчора, 29 липня, близько 17 години на вулиці Стрілецькій. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Внаслідок зіткнення чоловік отримав тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовився.

Того ж дня аварія трапилася на Волині. Близько 16 години, 28-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф», мешканець села Комарове Ратнівського району, рухаючись у селищі Ратне, не врахував дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся зі скутером «Альфа» під керуванням 19-річного мешканця села Комарове.

Внаслідок зіткнення водій та пасажир скутера, 27-річний мешканець села Боратин Луцького району, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в хірургічне відділення Ратнівської центральної районної лікарні.

За фактами ДТП проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
соб@к@ Показати IP 30 Липня 2014 18:55
"Внаслідок ДТП водій та пасажир скутера, 27-річний мешканець села Боратин Луцького району, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в хірургічне відділення Ратнівської центральної районної лікарні." Надіюсь тут о печатка і їх з Луцького району не везли лікувати до Ратнівського.
собаці) до соб@к@ Показати IP 30 Липня 2014 20:30
дтп була у Ратнівському районі.. чувак сам з боратина. так що все нормально!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus