USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку дві автівки спричинили смертельну ДТП

6 Листопада 2014 11:34
Внаслідок ДТП на Волині одна людина загинула, четверо – травмовано. Головні чинники аварій - порушення правила обгону та недотримання водіями належного швидкісного режиму в межах населених пунктів.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Близько 20-ї години на вулиці Ківерцівській у Луцьку, 27-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем «Опель Кадет», допустив наїзд на 60-річну лучанку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Після зіткнення пішохода відкинуло на зустрічну смугу руху, де її переїхав автомобіль «ВАЗ 2108», яким керував 27-річний житель села Прилуцьке Ківерцівського району. Внаслідок ДТП пенсіонерка загинула на місці пригоди.

ДТП за участю пішохода зафіксована і близько 19-ї години на дорозі сполученням Київ – Ковель – державний кордон. 22-річний житель села Смідин Старовижівського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого автомобіль та збив 64-річну жительку міста Ковель. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та доставлена у Ковельську центральну районну лікарню.

Порушення Правил дорожнього руху стало причиною травмування ще одного пішохода. Близько 19-ї години в селі Жидичин 39-річний місцевий житель, рухаючись дорогою сполученням Луцьк – Жидичин моторолером марки "Екстрім" без номерного знаку, допустив наїзд на 43-річну жительку села Кульчин. Постраждалу доставили до Луцької міської клінічної лікарні. Внаслідок ДТП водій моторолера отримав тілесні ушкодження, але після надання медичної допомоги не госпіталізовувався.

Ще одна ДТП трапилася близько 15-ї години в селі Крухиничі Локачинського району: 55-річний житель району, керуючи автомобілем «ЗАЗ – Славута», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2114» під керуванням 28-річного жителя Нововолинська. Внаслідок ДТП водії отримали тілесні ушкодження, доставлені в Локачинську центральну районну лікарню.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, два дні томк під колесами навантажувача загинула жінка, яка йшла по тротуару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Oksana. Показати IP 6 Листопада 2014 11:59
Jak yze zaj........lu ti wodiji, jaki ne dotrumyjytsja prawul doroznjogo ryhy !!!!!!!!!!!!! Newze ljydsjke zuttja nichogo ne warte ??????????????? Widburatu NAZAWZDU prawa y takuh wodijiw !!!!!!!! Nehaj spochuwaje spokijno jiji dysha....
пішоходу до Oksana. Показати IP 6 Листопада 2014 12:09
"допустив наїзд на 60-річну лучанку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом." ТО ХТО НЕ ДОТРИМАСЯ ПРАВИЛ??? Думай головою...
Oksana. до пішоходу Показати IP 6 Листопада 2014 14:28
Головні чинники аварій - порушення правила обгону та недотримання водіями належного швидкісного режиму в межах населених пунктів. A teper chum dymatu ??? I majetsja na ywazi ne tilku cej wupadok ! A jakbu shwudkist byla newelukojy, to i zinka ne zagunyla bu !!! Tomy scho na newelukij shwudkosti nabagato legshe zypunutu mashuny, niz na welukij !!! I ne potribno mene obrazatu ! Djakyjy.
Андрій до Oksana. Показати IP 6 Листопада 2014 14:42
Що, забула рідну мову? Ми тіпа іносранці
Oksana. до Андрій Показати IP 6 Листопада 2014 15:12
Ja ne zabywala ridnoji mowu !!! Y mene ne perekljychajetsja robochuj komp., a zmist napusanuj yrajinsjkojy , i was nikogo ja ne obrazala ! Ale jakscho wam ysim zuttja ljydunu po....j, to grish wam cina i Bog syddja....
водій Показати IP 6 Листопада 2014 15:20
чого наскочили на дівчину? немає до чого докулупатись ?
ЯЯ до водій Показати IP 6 Листопада 2014 16:36
Отож. Мені, наприклад, лінь читати пости на тих карлюках, то я їх і не читаю, і всім кого вони дратують раджу так робити, а пишуть хай? як хочуть, хоч на китайській, в вільній же країні живем чи де?
р. Показати IP 6 Листопада 2014 16:55
вітаю всіх.одні бридко їздять а другіще бридкіше ходять а пяті на ту бридоту дивляться і не реагують апошосте подивімось як обладнані як освітлюються переходи таке враження що для москалів щоб їх більше подушили а не для своїх людей земляків і врешті ближніх. всі ми виннііііііііііііііііііііііііііііі
Б.С Показати IP 8 Листопада 2014 00:17
Пішоходи завжди обливають лайном водіїв. Завжди! А самі інколи як телята тупоголові ведуть себе. Я частково згоден, є водії-бидло, є водії лихачі. Особисто я стараюся не створювати перешкод водіям, можу і пробігтися навіть на пішохідному, а не пливти, як баржа, бо ж я на переході, нехай весь світ зачекає. Немає кращого пішохода, ніж водій, без автомобіля. Я більше, ніж впевнений, що люди, які обсирають водіїв всіма способами і словами самі толком ніколи не сиділи за кермом. Кожного дня їзджу Луцьком в середньому 100-150 км на день, і багато надивився як на водіїв, так і на пішоходів. Але варто памятати одне - водій сяде в тюрму і вийде, а тебе, горе-пішохода, вже ніхто з того світу не поверне. Поважайте один одного і все буде тіп-топ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus