USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3

26 Червня 2016 16:22
Майже 40 команд з усієї України приїхали позмагатися за першість на етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Сьогодні, 26 червня, на Театральному майдані з 10.00 до 16.00 триватимуть спортивні поєдинки команд.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець розповів, що у рамках Lutsk Cup 3х3 грають команди чоловіків (18-50 років), юнаків U-18 та дівчат U-18.

«Приємно, що цей вид спорту набирає популярності і ми не раз проводили такі змагання. У наших лучан є хороші досягнення: вони вже двічі здобували звання чемпіонів України з цього виду спорту. Тож нас підтримала Федерація баскетболу, яка й виступила співорганізатором. Нам надали вуличні баскетбольні майданчики, додатково до тих, які придбані раніше коштом міськради», - розповів посадовець.
Він зауважив: щороку до цього виду спорту долучається все більше і більше лучан. Можливо, такі змагання в Луцьку, припускає він, стануть традиційними, і наступні ігри організують на День міста.

«Уже з перших поєдинків почалися захопливі баталії і це не може не радувати. Адже баскетбол набирає популярності. Це дасть поштовх для відкриття нових талантів, які поповнять ряди нашої головної баскетбольної команди, сподіваємося, що в Луцьку стане більше бажаючих займатися баскетболом в секції ДЮСШ № 1», - пояснив Юрій Волинець.
Переможцям змагань організатори і меценати передбачили нагороди. Призовий фонд – 8 тисяч гривень.

До слова, з нагоди Дня молоді та Всеукраїнського олімпійського дня в Луцьку відбувається низка спортивних заходів. Зокрема, сьогодні вранці відбулися змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка», які зібрали найкращих «скороходів» країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
споглядач Показати IP 26 Червня 2016 17:36
а шо то за чм** у ворожій футболці москальськго лакаматіва?
Глядач Показати IP 26 Червня 2016 18:52
Це Толіку Хомичу кум Михалик підігнав футболочку
Дєд Логопєд до Глядач Показати IP 28 Червня 2016 22:34
Не заздріть
Управління спорту Показати IP 26 Червня 2016 18:57
Дякуємо ТМ "Забіяка", яка щедро нагородила переможців та призерів, а також ТМ "Чиста вода" яка спасала спортсменів від неймовірної спеки
Вболівальник Показати IP 26 Червня 2016 21:49
Молодці баскетболісти (Волиньбаскет) за організацію такого плану турніру. Було багато недопрацювань в організації, але це і не є їхнім завданням. Судівство, рівень учасників - все на високому рівні, а організаційні промахи це все від нестачі коштів (Волинець, Дмитришин "вітаннячко"). Ну і переможцями стали вихованці місцевої школи. Фінали і півфінали - це було сильно. Дякую.
Дєд Логопєд до Вболівальник Показати IP 28 Червня 2016 22:40
Та не чудіть! Якраз-таки усім займався "Волиньбаскет". Чиновники там символічно допомагали. І рівень був доволі пристойним. Правда, кілька глядацьких трибун і піднавіс не завадили б. Отут вже точно питання до "партнерів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus