USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку – фестиваль «гарячих сердець». АНОНС

30 Квітня 2014 13:19
У Луцьку влаштовують грандіозний фестиваль. «ПОЛІТЕХ MUSIC FEST» – музика, що запалить кожне серце, обіцяють організатори заходу.

З їхніх слів, це «порція» відчуттів, коли енергія драйвової музики наповнює кожну клітинку тіла, шалені емоції від запальної атмосфери рок-фестивалю під відкритим небом.

Молодіжний музичний фестиваль організовує студентська рада Луцького НТУ та відбудеться за сприяння благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», Волинської ОДА, міської ради, і ПП «Волиньагротех». Організатори ставлять за мету ознайомити молодь міста з сучасною музичною культурою регіону, популяризувати вітчизняних музикантів та надати змогу початківцям спробувати свої сили на великій сцені.

Відвідавши цей захід, охочі зможуть насолодитися виступами численних музичних колективів як з Волинської області, так і з інших регіонів України: «Freedom» (Луцьк), «NoLimits» (Львів), «К402» (Львів), «Well» (Одеса) та «Anebo» (Київ). Хедлайнер фестивалю – популярний луцький гурт «ФлайzZzа». Також в програмі заходу – фаєр-шоу та святковий феєрверк, розповідають організатори.

Вартість квитка на захід – 40 гривень, для студентів Луцького НТУ – знижки.

Довідкову інформацію можна отримати у групі фестивалю vk.com/pmf_2014 та за телефоном (095) 156 31 19.

«ПОЛІТЕХ MUSIC FEST» – це музика, що запалить кожне серце!

Фестиваль відбудеться 16 травня о 17 годині на стадіоні Луцького національного технічного університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus