USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку фінішував вокально-музичний проект «WMA 2016»

3 Червня 2016 10:31
Гала-концерт та фінал вокально-музичного проекту «WMA 2016» відбувся 1 червня о 18.00 у Луцьку.

Протягом двох місяців десятеро учасників (попередньо відібраних на кастингу) змагались за перемогу. Щосуботи вони демонстрували неймовірні музичні номери, які включали театральну постановку, танці, живі інструменти. Та кожного разу один учасник залишав проект, - повідомили організатори фестивалю «Ми+».

«Участь у конкурсі була абсолютно безкоштовною, бо ми прагнемо дати старт молодим талановитим людям, показати наскільки вони неймовірні та є щось більше і краще ніж те, що вони мають», - ділиться координатор проекту Іванна Кіперчук.

Цьогоріч фінал мав відбутися у рамках фестивалю «Bubble FEST», та через погодні умови, фестиваль довелось відмінити, а музичну частину перенести до готелю «Світязь». О 18.00 розпочалось саме дійство.

Розпочали дійство учасники, які покинули проект, юна гімнастка Олена Семенюк, танцювальний колектив «Стайлз», гурт «Worship Empire». Також можна було почути Дар’ю Остапук (OSSA), Катерину Семенюк, гурт «Twice A Week», Галину Конах та «ONE LIGHT INSIDE».
А перемогу, путівку в табір Закарпаття, запис пісні на «Marcovrecords» та грошову нагороду 100 доларів здобула талановита Катерина Гулюк. Цей сезон став особливим, адже третього місця ніхто не зайняв. Андрій Білоус та Аліна Веселовська розділили друге місце.
Наступної осені відбудеться новий сезон «WMA», де кожен охочий віком від 14 до 20 років зможе прийняти участь у кастингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus