USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку горіла 5-поверхівка

2 Грудня 2013 16:48
Чотири пожежі трапилось на Волині у перший день зими. Одна людина отримала опіки, - повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

1 грудня о 15:55 в місті Луцьку по вулиці Гордіюк, 39 виникла пожежа в кладовій підвального приміщення 5-ти поверхового цегляного житлового будинку. Вогнем пошкоджена електромережа. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Цього ж дня в селі Смідин Старовижівського району виникла пожежа дерев'яного житлового будинку. Вогнем знищено частину покрівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено двері та вікна. У результаті пожежі отримав термічні опіки обличчя та верхніх кінцівок власник будинку.

Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господаря під час куріння.

Окрім цього, ще дві пожежі виникли у селі Великий Курінь Любешівського району, де через необережне поводження з вогнем господаря загорілися два окремо розташовані стіжки господарського сіна, та у селі Рованці Луцького району, де через коротке замикання електромережі виникла пожежа автомобіля.

Загалом з початку року на Волині виникло 924 пожежі, у вогні загинуло 19 осіб. Більшість з них стали жертвами звички курити у ліжку, часто у нетверезому стані. Управління ДСНС України у Волинській області звертає увагу на відповідальне ставлення громадян до власної безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus