USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку горіла швейна майстерня

14 Січня 2014 15:03
11 січня близько п’ятої години ранку спалахнула двоповерхова цегляна будівля (швейна майстерня). Рятувальники ліквідовували пожежу більше години. Згідно з інформацією прес-служби волинських надзвичайників, вогонь встиг знищити оздоблення першого та другого поверхів, сходову клітку та частково покрівлю, інформує ТРК «Аверс».

Вивіски та жодної ознаки, яка б вказувала на те, що там знаходиться швейне підприємство, немає. Споруда більше схожа на недобудову, розташовану на околиці Луцька. Фірма приватна, нібито має назву «Текстиль». Зі слів працівників майстерні, у Луцьку працює вже вісім років. Продукція, яку виготовляють - це легкий одяг, його буцімто експортують за кордон. Власник підприємства на ім’я Гайдар сам із Туреччини. Коментувати ситуацію він навідріз відмовився.

Присутні на місці події чоловіки наполегливо просили знімальну групу залишити приватну територію. На запитання журналістів чи,часом, не приховують чого, - відповіли досить неочікувано: мовляв, з документами у них усе впорядку.

З власних джерел журналістам стало відомо, що у вечір пожежі сюди виїжджали не лише рятувальники, а й чимало правоохоронців. Кажуть, був навіть сам начальник Луцького міськвідділу МВС Василь Марчишак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 14 Січня 2014 15:24
Чому "підпільна" ? ...Що ,тепер на пошив трусів потрібна ліцензія ?
сумлінний до дідо Показати IP 14 Січня 2014 15:46
Ліцензії не треба, але потрібно сплачувати належні державі податки і збори. А, судячи, з рангу міліції, яка приїхала, з цим, видно, є проблеми. Не здивуюсь, якщо "випадково" згоріла бухгалтерія.
1 Показати IP 14 Січня 2014 20:35
Випадково не платив міліції. От і загорілось...
Оксана Показати IP 14 Січня 2014 22:12
Журналісти назвали цех "підпільною майстернею" тільки через те, що не було вивіски на дверях. Їм не сподобалось те, що люди, в яких дійсно сталось горе, не були у гуморі розмовляти з ними. Власники підприємства тільки-но приїхали на місце, дивились що сталось, оглядали свій цех, думали, що тепер робити і таке інше. Стан людей можете собі уявити. Аж раптом приїхала машина Аверсу, вилізає хлопець, витягає камеру. Його ввічливо поросили не знімати. Він заліз в машину, від`їхав і знімав здалеку вже. Потім машина поїхала. Коли ви втратите власну справу, ви будете здатні на одкровення з журналістами? Навряд чи. І вивіска не є обов`язком підприємства. Виробництво належним чином зареєстроване і ніяке не підпільне. І ввечері ніякий начальник Луцького міськвідділу не приїжджав. Пояснюю тому, що знаю це підприємство особисто і була там цілий день 11.01.2014. Навіщо ці плітки - незрозуміло. Тепер після всього, що сталось - ще й така образа від журналістів словом "підпільний цех". Редактори волинських новин шукають "сенсацій"? Бо якщо написати, що просто горіла швейна майстерня, то не цікаво виходить. А вот якщо написати "ПІДПІЛЬНА майстерня" - то вже ЩОСЬ! Є таке слово - ниций. От це про такий заголовок. Просто непорядно. Написати неперевірену, висмоктану з пальця інформацію, принизити ділову репутацію підприємства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus