USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Успішний приклад релокації малого бізнесу: як у Луцьку переселенка з Маріуполя розвиває виробництво

18 Лютого 2023 16:03
У межах візиту на Волинь віце-прем’єр-міністр України – міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук відвідала швейне виробництво у Луцьку переселенки з Маріуполя.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Оксана Макарова з дворічним сином виїхала з Маріуполя 18 березня 2022 року. Прихисток знайшла у селі Милуші Луцького району. Її чоловік зараз захищає Україну.

Згодом жінка розпочала відшивати військове спорядження самостійно, оскільки був досвід у швейній справі.
На її виробництві TETRAPOD зараз працює троє жінок. Проте підприємиця потребує ще кравчині і швачки. Окрім того, ОВА уже підшуковує більше приміщення, оскільки нинішнє замаленьке.
Шиють в цеху жіночі та чоловічі плитоноски, РПС, дощовики, баули тощо. Останні розробки для військових – це тактичний медичний наплічник.
Також жінка отримала допомогу на розвиток власного бізнесу в розмірі 250 тис. грн у рамках урядової програми «єРобота». А саме – для смоляної майстерні. Оксана Макарова виготовляє підставки та годинники з епоксидної смоли.
Як зауважила Ірина Верещук, це ще один успішний приклад релокації малого бізнесу на Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 19 Лютого 2023 10:41
Яка адреса виробництва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus