USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку горів двоповерховий будинок. Відео

18 Січня 2024 10:23
Пожежа трапилася 17 січня близько 22:00 години у Луцьку на вулиці Дольна (колишня Хакімова).

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Як відомо, горів двоповерховий будинок. На щастя, обійшлося без постраждалих. На місці події працювали рятувальники та медики швидкої.

Як повідомив завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригада швидкої виїжджала на виклик. Постраждалих у пожежі не було.

Читати ще: У Луцьку автівку Mercedes після удару з BMW відкинуло в паркан. Відео

У пресслужбі ДСНС у Волинській області розповіли, що повідомлення надійшло на лінію 101 о 22:28. Горів цегляний житловий будинок на дві сім'ї. Пожежа виникла на другому поверсі. В одній із квартир пошкоджене перекриття, стіни та хатні речі, в іншій квартирі теж пошкоджені хатні речі.

О 22:36 рятувальники прибули на місце пожежі. Локалізувати пожежу вдалося о 23:02 і ліквідувати о 23:15. На місці події рятувальники організували 3 ланки ГДЗС. Залучено 16 вогнеборців та 5 одиниці техніки.

Причина загоряння встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus