USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку готують зірок кінематографу і телебачення

11 Лютого 2014 17:00
Більше десятка учасників зібрались на перше заняття Всеукраїнської акторської школи. Здобути акторські навички у акторській школі мали можливість всі охочі – особливих обмежень чи вимог до кандидатів не було. Тому і учасники групи досить різні: і за віком, і за родом занять. Навчання буде тривати близько трьох місяців.

За цей час, обіцяють організатори, учні опанують основи акторської майстерності, а також матимуть можливість застосувати набуті навички на практиці. Так, по закінченню курсу, актори автоматично потраплять в базу кастинг-агентства, яке є партнером організаторів. Окрім того, щокварталу планують організовувати зустрічі випускників зі всієї України.

Перше заняття розпочалось зі знайомства, а також загальних вправ з акторської майстерності. Як розповів викладач акторської школи Леонід Тивонюк, для актора дуже важливо чути і відчувати все, що відбувається навколо. Саме тому першими стали вправи, спрямовані на розвиток слухових навичок та уяви.



Як розповіла менеджер проектів «CinemaHall» у Луцьку Альона Приймачук, з березня поточного року плануються зйомки короткометражних фільмів про міста України. Тому перший шанс застосувати здобуті у акторській школі навики, учні можуть отримати зовсім скоро, адже під час закритого кастингу будуть відбирати акторів на головні ролі.

Зупинятись на досягнутому організатори не збираються. Кажуть, що в планах – створення аналогічної дитячої школи. Зі слів представників «CinemaHall», під час відбіркового етапу вони отримали чимало заявок від батьків дітлахів, які хочуть спробувати свої сили у акторській справі.

Нагадаємо, організатором акторської школи у Луцьку стала організація «CinemaHall». Це - міжнародна громадська організація, перша в СНД, що спеціалізується на неформальній освіті у сфері кінематографу, ТБ і мультимедіа.

Окрім того, «CinemaHall» є офіційним представництвом Європейської кіноассоціаціі NISI MASA в Україні, членом Міжнародної федерації кіноклубів FICC.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олена Показати IP 11 Лютого 2014 17:12
ще одні грантоїди)))
ну так... до Олена Показати IP 11 Лютого 2014 17:20
А ви заздрите?) Придумайте собі клуб - скажімо.... "любителів ... хурьми" і займайтесь хурьмою!) Хоча згідний, грантоїди, аби несвої гроші))
категорично не згідн до Олена Показати IP 11 Лютого 2014 17:22
Жодних грантів. З випускників цієї школи потім стають "звьозди" малобюджетного та онлайн порно студій Східної Європи та Азії. Ходіть, вчіться - "свіжачок" вже чекають)))
Актриса Показати IP 11 Лютого 2014 17:37
А що заняття в сауні? Тоді і я запишусь!
хто зна Показати IP 11 Лютого 2014 18:06
люди займаються тим, що їм подобаються і мають мрію.що у цьому поганого?
Остап Показати IP 11 Лютого 2014 18:40
Свіленька миленька.... а так поржав.....
Альона Показати IP 12 Лютого 2014 09:16
Ну так ! Легше всього звичайно сидіти по нічних клубах до рання, і думати, що життя прекрасне. І ще критикувати людей, які прагнуть розвиватись. Хороші мої)))))), не будьте такими самовпевненими. Бажаю успіхів у майбутньому.
Катерина Показати IP 12 Лютого 2014 09:21
Так)))! Цікавою справою займаєтесь хлопці й дівчата! Молодці)))) Якщо є до цього талант, то варто розвиватись!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus