USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани готують флешмоб, щоб потрапити у Книгу рекордів Гіннеса України

21 Березня 2016 12:55
Громадські активісти готують масовий захід для дітей учасників АТО. Обіцяють багато розваг та небачений флешмоб, який увійде в Книгу рекордів Гіннеса України. А для того, аби все успішно відбулося – організатори закликають громадськість та бізнес долучатися.

Про це йшлося під час прес-анонсу заходу «Діти наших Героїв» сьогодні, 21-го березня, в конференц-залі готелю «Україна» в Луцьку.

Масовий захід планують провести 1-го червня у Міжнародний День захисту дітей в Палаці учнівської молоді міста Луцька.

Співорганізатор заходу, голова громадської організації «Volfest» Валерій Пельц запевняє, що концертна програма буде цікавою, адже передбачає конкурси та різноманітні розваги.

«Захід плануємо провести для 500 дітей, чиї батьки є учасниками АТО. Він буде складатися з двох частин: розважальна та благодійна. Тому ми зібрали ЗМІ, аби про наші наміри почули представники бізнесу, громадськості й відгукнулися з підтримкою.

Серед усього запланованого буде цікавий та неординарний флешмоб, яких не було ще в Україні. Надіємося, що наша «раптівка» увійде у Книгу рекордів Гіннеса України. Поки ідею ми тримаємо в таємниці, але скажу одне, що флешмоб буде рухливим», - розповідає Пельц.
Організатори зауважують, що вирішили взятися за цю справу, щоб додати кольорових фарб у життя дітей, батьки яких оберігають терени Батьківщини від іноземного ворога.

Координатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський зауважує, що концертна та розважальна програми лише формується, тому кожен може долучатися до організації.

«Ми відкриті для всіх, тому кожен може запропонувати свої ідеї та ініціативи як провести захід. Ми хочемо не роздрібнювати заходи по Луцьку, а зробити один і потужній. Зокрема готуємо фотоконкурс «діти наших героїв» та конкурс малюнків. Умови змагань озвучимо вже наступного тижня.

Серед тих, хто зголосився долучитися до організації вже є луцькі кондитери, які обіцяють приготувати для діток 30-ти кілограмовий торт», - інформував Руслан Теліпський.
Та закликав районні громадські організації, щоб ті допомогли діткам з глибинок приїхати в обласний центр та відвідати свято.

Зауважимо, що організаторами дійства є волонтерський рух «Мeцeнaти для солдата» та Громадська організація «Volfest».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
читач Показати IP 21 Березня 2016 14:37
скільки можна піаритись на АТО !
ЛОКАЧИ до читач Показати IP 21 Березня 2016 18:01
ПІАР!!! ЦІ ГРОМАДСЬКІ ДІЯЧІ ЧИ ДЕСЬ ПРАЦЮЮТЬ? МОЖЕ БІЗНЕС МАЮТЬ?..ТАК!!! МАЮТЬ З ТАКИХ ЗАХОДІВ І ХАРЧУЮТЬСЯ!!!НАСТУПНІ ВИБОРИ БУДУТЬ ДУУУУЖЕ ЦІКАВІ...БАГАТО НОВИХ ЛЮДЕЙ ПРИЙДЕ В ПОЛІТИКУ...І НЕЖДАНЧИКІВ...ОТ І РОБЛЯТЬ СОБІ ІМЯ ПСЕВДОВОЛОНТЕРИ)))
читачка Показати IP 21 Березня 2016 16:14
невдалий коментар. Зробіть краще. Ніла і Руслан справжні громадяни, просто не всі здатні це зрозуміти.
Читач до "Локачи до до читачка Показати IP 21 Березня 2016 19:49
Яка маячня і дурня,,,,,Ви благородні , безкорисливі справи не можете зрозуміти і відчути душею ? Мені вас дуже жаль. Хоча , ви маєте рацію , люди , які здатні до прогесивного, переймаються долею українців - наших земляків повинні займати у суспільстві ключові позиції,,,,"Локачи до читач"- робіть щось добре для своїх земляків із Локач і йдіть ви ,,,,,в політику. А вони нехай спокійно продовжують розпочату справу,,,,
ЛОКАЧИ до Читач до "Локачи до Показати IP 21 Березня 2016 20:27
Отож бо й воно)))що є люди що роблять...і не просять допомоги в меценатів)))...а свої кошти вкладують...От я+3-7колег(як коли)..збираємось...скидуємось по трошки)))) грошей і передаємо їх тим кому потрібна допомога,реклами не робимо,не ходимо по порогах і не розказуємо про свої благі цілі,...навіщо робити розголос..отрібно діяти за покликом серця...бажаю всім добра і успіхів у всіх починаннях))...хай буде мир і в державі і між людьми.
ти придурок чи прикд до ЛОКАЧИ Показати IP 21 Березня 2016 22:00
розголос зроблено для того, щоб люди знали про таку акцію і могли долучитись. Ніхто ж не заважає зробити ще 10 таких акцій для дітей. Повірте не для піару і тим паче не для грошей це робиться. Але нашим людям все одне на думці. Ваша справа обсирати і бачити світ зі своєї висоти
читач2 Показати IP 21 Березня 2016 16:26
ще довго будуть піаритись. на іншому ж не виходить...
Вдова Показати IP 21 Березня 2016 16:36
Це не піар - а реальна допомога. А от подібні до вас, шановні читач і читач 2, тільки й уміють, що спотворювати будь-яку благодійну діяльність. Проект "МДС" - вам величезна подяка за підтримку і увагу до сімей загиблих!
лучанин Показати IP 21 Березня 2016 16:44
справжні громадяни тихесенько роблять благодійні справи. а не на всіх інтернет ресурсах про це розказують. і допомагають певно не з власної кишені. де вони працюють, якщо волонтери? де беруть гроші на допомогу?
Іра до лучанин Показати IP 21 Березня 2016 22:03
гроші дають свідомі люди, які не можуть це організовувати самі. Якщо ви такий свідомий і багатий то можете передати гроші дітям безпосередньо без участі волонтерських організацій
До лучанина до лучанин Показати IP 21 Березня 2016 22:06
Піару тут нема ніякого . багато хто з райониих мужів сидять в інтернет виданнях і можуть долучитися до цієі справи. І це ж не піар, це звіт. Звіт для народу, що де коли. Адже волонтерять вони з благоі цілі і для прозорості звітують і запрошуютть до співпраці
мені не подобається Показати IP 21 Березня 2016 22:41
та ви подивіться хто це організовує. що пельц шо теліпський вони ж ніде ніколи толком не працювали. це ж волонтери по жизні. флешмоби вони роблять. та на вас пахати можна, а вони флешмоби. мужики сильні йдіть щось робіть, а не флешмоби організовуйте. я ще розумію якісь жінки тим займаються, а то два лоба великих.
Іра до мені не подобається Показати IP 22 Березня 2016 07:33
та не флешмоб тут головне, а свято для дітей, про яких всі забули. Діти втратили батьків на сході і наш обовязок за них потурбуватись, як вже в кожного виходить
достали Показати IP 22 Березня 2016 08:58
так хай роблять! а не про рекорди ГІнеса думають. залучати бізнес? скільки можна просити? хочете зробити - робіть. чи думаєте бізнес ніяк тим дітям не помагає, а тільки жде коли їх попросять залучитись якісь там волонтери? вони ж знають, що прийдуть до якогось підприємця, скажуть на дітей АТО - і той аж ніяк не зможе відмовитись, бо воні буде більше ніж треба. хоч сам теж помагає, тільки не розказуючи на прес-конференціях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus