USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку готується до відкриття дитячий розважальний центр «Країна Мрій»*

20 Вересня 2023 15:17
Вже цієї осені в Луцьку починає роботу найбільший розважальний комплекс міста на 3000 кв. м розваг. 23 вересня відбудеться урочисте відкриття закладу в ТРЦ «Імідж», що розташований за адресою вул. Рівненська 89. На мешканців міста чекає якісне та корисне дитяче дозвілля: розважальний безліміт від справжніх професіоналів.

Безпечні атракціони та вдале зонування простору стало однією з особливих фішок центру: окрема ігрова локація для малюків до п’яти років та ще понад 10 розважальних зон: сучасні атракціони, інтерактиви, VR, лазертаг, тюбінг, батутна арена, лабіринти, смуги перешкод, мотузковий парк, зона конструктора, басейни з кульками, зона для творчості.

У закладі акцент зроблено на сучасні, корисні та цікаві розваги для дітей і якісний та зручний сервіс для батьків. Мережеві акції та щомісячні безплатні програми створюють якісний відпочинок для родини.
Працює повноцінний сімейний ресторан з дитячим меню та бенкетними стравами для особливих подій. Поєднання у меню страв європейської, американської та японської кухні не залишать без улюблених страв жодного гостя. Родзинкою ресторану «Країна Мрій» є власна кондитерська, у якій можна замовити ексклюзивний торт або кенді-бар.
Ігровий простір чудово доповнюється стилізованими банкетними кімнатами та тематичними локаціями. 9 популярних оформлень зроблять будь-яке дитяче свято неповторним.

Безлімітний квиток на перебування та користування зонами центру протягом дня та індивідуальний підхід до організації дитячих свят – незмінні переваги дитячого розважального центру «Країна Мрій».
Неймовірний настрій щодня створюють унікальні анімації та шоупрограми від улюблених героїв – професійних аніматорів. Щирі дитячі усмішки гарантують відпочинок батьків від повсякденних турбот. Попри війну в країні, мережа «Країна Мрій» не зупиняє свій розвиток та дарує щасливі емоції всім дітлахам, впевнено реалізовуючи власне гасло «Місця, де живуть дитячі мрії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus