USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку гуртом прибрали поблизу Сапалаївки

19 Березня 2015 14:01
Санітарно-екологічний день сьогодні відбувся у Луцьку. Зокрема, впорядкували та очистили від сміття русла та прибережні захисні смуги річки Сапалаївка в районі вулиць Ніла Хасевича – Задворецької.

До наведення ладу долучилися працівники Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області, студенти Коледжу технологій, бізнесу та права, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, ТзОВ «Майтім», - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Для вивезення зібраного під час акції сміття залучили автомобіль КП «Луцькспецкомунтранс».

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока нагадав, що 22 березня жителі планети відзначатимуть Всесвітній день водних ресурсів, цій даті приурочено акцію.

Він також повідомив, що найближчим часом перевірять стан справ у прибережних і водоохоронних смугах річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка.

Нагадаємо, торік розчистили Теремнівські ставки та облаштували зону відпочинку для лучан. У попередні роки відбулися роботи з розчистки русла річки Сапалаївка.

Борис Сорока нагадав, що нині стоїть завдання привести у належний стан водойми у Парку імені 900-річчя міста Луцька.

Радник також акцентував, що після зими на берегах річок, у парках та скверах міста зібралося багато побутового сміття та твердих побутових відходів, тож їх потрібно прибрати. «Ми не можемо бути сторонніми спостерігачами цих негативних процесів, не повинні чекати поки хтось наведе лад у нашому місті. Кожен із нас повинен проявити свою громадянську позицію та прибрати біля своїх будинків, у дворах, на своїх вулицях», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 19 Березня 2015 14:28
Все правильно, молодці. Почистили Сапалаївку, щоб податківцям гарний вид був з вікна, і робочого, і з новопобудованого житла, для них же: "бідних" і "нещасних" держслужбовців....
Анонім Показати IP 19 Березня 2015 14:43
Волинські "патріоти" не хочуть масово вийти і поприбирати сміття по цілій області ?... Патріотизм зашкалює в Україні і бардак зашкалює в Україні .... Хабарі брати, трандіти і скакати -це не працювати....
Красний тюлень до Анонім Показати IP 19 Березня 2015 15:23
Кононович от хто, а ти багато в місті наприбирав
Анонім Показати IP 19 Березня 2015 18:37
мешканці прилеглих будинків нас"али, а хтось має прибирати. а ЖЕКи за що зарплату одержують ?
Сапалаївка Показати IP 19 Березня 2015 18:43
Те що прибрали - гарно зробили! Те що те сміття там не з космоса зявилось - цей слону відомо. Ще будуть і слона прибирати і фарбувати - це теж гарно вийде. Те що пропіарились - так до гадалки ходити не треба... А чи зявиться там знову сміття? - що найменше через місяць! А чи буде те сміття прибране? - під час наступної акції. Висновок --- мені дуже соромно за себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus