USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хочуть продовжити автобусний маршрут

28 Липня 2016 13:45
Облаштувати криту зупинку на кінцевій стоянці маршруту №1 та продовжити маршрут №18 просять мешканці Дубнівського мікрорайону. Водночас, у мерії повідомляють про розробку нового автобусного маршруту, що пролягатиме до центру міста.

Про це йшлося 27 липня під час 11-ї сесії Луцької міської ради.

Мешканці мікрорайону вулиці Дубнівської просять встановити на кінцевій зупинці маршрутного таксі № 1 криту зупинку. Про це у запиті до міського голови повідомив член фракції «УКРОП» Олександр Кравченко. Виконати роботи просять у короткий термін, аби із настанням осені, коли діти їхатимуть до школи, вони могли чекати на маршрутку у погану погоду на облаштованій зупинці, що розташована на перехресті вулиць Балакірєва та Надрічної. Обранці громади підтримали запит колеги.

Окрім того, депутат повідомив, що мешканці цього мікрорайону просять продовжити маршрут №18, кінцева зупинка якого зараз знаходиться на газовій автозаправці. Лучани хочуть, аби кінцевою зупинкою маршрутки було кільце вулиці Дубнівської.


Міський голова Микола Романюк повідомив, що невдовзі напрацьовуватимуть ще один маршрут, який проходитиме від кільця вулиці Дубнівської через вулицю Шопена та дозволятиме мешканцям мікрорайону доїхати до центру міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
свг Показати IP 28 Липня 2016 15:07
носяться з цим 18 маршрутом як з куском лайна.
Олександр до свг Показати IP 28 Липня 2016 16:22
краще б навели порядок з рухом цього маршруту, або взагалі відмінили. знали би що не їздить маршрутку по нашій вулиці ( гетьмана Мазепи) і не чекали, а то ждемо по 40-50 хвилин, а обіцяли через 15 хвилин.
Олександр Показати IP 28 Липня 2016 16:01
Наведіть порядок з рухом 18 маршруту. Казали, що курсує 5 машин з інтервалом руху 15-20 хв., а чекати доводиться 40-50 хвилин, а то і більше. Як так мають їздити, то зовсім зніміть, то будемо знати, що по нашій вулиці ( гетьмана Мазепи) маршрутки не їздять, а то чекаєм невідомр чого..
акация Показати IP 3 Серпня 2016 14:56
краще б кравченко зайнявся протитанковим артилерійським дивізіоном а не маршрутками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus