USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть пустити додатковий тролейбус до вулиці Львівської

7 Серпня 2019 19:37
Лучани просять покращити транспортне сполучення з вулицею Львівською.

Таку петицію 7 серпня зареєстрував місцевий житель Михайло Марчак.

Чоловік відзначив, що в Луцьку склалася парадоксальна ситуація, якщо йдеться про тролейбусне сполучення з вулицею Львівською. Він звернув увагу, що значна частина мешканців міста, зокрема жителі 33-го та 40-го мікрорайонів, фактично не мають змоги дістатися до цієї вулиці тролейбусом.

«Починається навчальний рік, а на цій вулиці знаходяться два корпуси Луцького національного технічного університету. Відсутність тролейбусного транспорту, що сполучить вищеназвані райони з вулицею Львівською, позбавляє студентів можливості скористатися пільгою на проїзд у транспорті», – зауважив Михайло Марчак.

Тому він запропонував призначити додатковий тролейбусний маршрут, що з'єднає вулицю Гордіюк, проспекти Соборності, Перемоги з вулицею Львівською, або пустити тролейбус через проспекти Відродження, Молоді, Соборності до Львівської.

До кінця збору підписів під петицією залишилося 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 7 Серпня 2019 20:25
Можна подумати, що дід так про дітей турбується. Самому треба зі Львівської їхати на 40-й, а пересідати не хочеться. Скоро одні тільки пенсіонери і будуть їздити у тих тролейбусах. Хоч би вже в маршрутки не лізли, а то теж вже повним ходом сідають і платити не збираються. Соціальний транспорт на те і є соціальний, що треба десь почекати. десь пересісти. А їм же ні - треба кудись швиденько
Посторонній до Олександр Показати IP 8 Серпня 2019 08:47
Взагалом все як завжди. Особа розуміє, що "я хочу без пересадок" як причина виглядає не дуже, от і вигадує всіма правдами і неправдами про величезну користь для інших груп осіб, яким це начебто щось дасть.
Мешканець Показати IP 7 Серпня 2019 20:56
З Київського майдану взагалі нічого в той бік не їде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus