USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцьку хочуть створити цифровий архів вулиць

22 Травня 2016 10:29
У Луцьку хочуть створити галерею історичних зображень - аналог європейських цифрових архівів, - повідомляють Хроніки Любарта.



Автори Артур Альошин та Олександр Котис просять підтримки - проголосувати за ініціативу тут.



«Поблукавши по європейських цифрових архівах, хочемо створити схожий для Луцька. Конкретно: має бути інтернет-галерея старих фотографій міста (від 1860-х до 2000 років) з інтерактивною картою міста і можливістю візуального аналізу й огляду ракурсів, місць, вулиць, будинків, які потрапили в кадр давніх фотографів Луцька. Також має бути можливість перемикати старе фото на нове з того ж ракурсу. Будь ласка, підтримайте своїм голосом», - пишуть автори.



Для голосування треба пройти просту і коротку реєстрацію. Підтримайте корисний проект!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не лучанин Показати IP 22 Травня 2016 11:16
Хотіти мало! Поки "хотіння" перейде в реальність-то буде вже пізно
А Показати IP 22 Травня 2016 12:48
А що ви бавитесь з тими петиціям, граєте в демократію. В міськраді що хочуть, те і виробляють з тими петиціями. Не тіштесь думками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus