USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку колядували діти Небесного Легіону: зібрані гроші передадуть на потреби ЗСУ

14 Січня 2023 16:59
Благодійний концерт «Коляда від Дітей Небесного Легіону» відбувся 13 січня у Волинський обласній бібліотеці для юнацтва. Діти збирають гроші на потреби українських військових.

Про це розповів Суспільному керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

Волонтерський рух «Меценати для солдата» опікується п’ятьма сотнями дітей, батьки яких загинули в боях за Україну. Усього участь у спільній коляді взяли 25 дітей.

Серед них – Станіслав та Анюта Іщуки. Їхній тато Володимир Іщук загинув у 2014 році. Йому було 30.

«Мій тато служив у роті «Світязь», він був поліцейським і загинув у 2014 році в Іловайську. Я його майже не пам’ятаю, про це все мені розповідала мама», – каже Станіслав.
Читати ще: «З Різдвом Христовим!»: у Луцьку відбувся XXІV фестиваль вертепів

Діти у вишиванках колядували та щедрували. Гроші збирають на дрон для Збройних сил України. Разом із ними заколядував сопілкар, переможець Євробачення, учасник гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик.

«Неважливо, чи ти професійний артист, чи аматор, ми з дітками вам сьогодні заколядуємо. Бо ми робимо спільну справу, ідемо разом до перемоги», – каже музикант.

Колядувати та щедрувати діти Небесного Легіону будуть упродовж усього циклу новорічно-різдвяних свят, а тоді підрахують, скільки грошей вдалося зібрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus