USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку коригуватимуть план території в районі Дубнівської

21 Грудня 2017 11:19
Дозвіл на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького рекомендує надати профільна комісія міськради: з проханням про врахування пропозицій звернувся власник однієї з ділянок.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 грудня.

Як повідомила заступник начальника управління містобудування та архітектури міськради Софія Гула, до міськради надійшло звернення ТзОВ «Інвест партнерс», яку має приватизовану земельну ділянку на вулиці Архітектора Метельницького, 4. В районі вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького вже розроблений детальний план території, але не всі пропозиції під час розробки були враховані. На ділянці передбачене будівництво ДНЗ та приватних будинків. Тому власник ділянки просить дозволу відкоригувати ПДП з врахуванням його пропозицій.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення про надання дозволу на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus