USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку львів’янин, який перебував у розшуку, обікрав пенсіонера

11 Серпня 2021 23:24
У Луцьку затримали жителя Львівської області, який обікрав 73-річного чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Пригода трапилася у ніч на вівторок. Невідомий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на очах у свідків проник до підсобного приміщення 73-річного лучанина та викрав бензопилу STIHL та кутову шліфувальну машинку.

Правопорушника відразу після скоєння злочину затримали небайдужі громадяни.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що зловмисник – 29-річний житель Львівської області. Речі, здобуті злочинним шляхом, вилучили. До слова, чоловік перебував у розшуку за вчинення незаконного заволодіння автотранспортом. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дії правопорушника кваліфікували за ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на грабіж, поєднаний з проникненням. Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину слідчі клопотатимуть про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus