USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку маршрутка збила людину на переході

23 Травня 2017 08:11
Маршрутне таксі збило людину на пішохідного переході на Соборності.

ДТП поблизу торгового центру Гостинець трапилася сьогодні, 23 травня, вранці.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Згідно з інформацією свідків, аварія трапилася за участю маршрутки 23.

Як стало відомо, потерпілий у важкому стані в реанімації.

У коментарі прес-секретар патрульної поліції Ольга Бузук повідомила, що потерпілим виявився хлопець 25-30 років, інформує ІА «0332.ua».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Ксюша Показати IP 23 Травня 2017 08:54
Я Вам скажу, що часто спостерігаю , як маршутне таксі пре, часто не пропускає людей на переходах , або зупиняється перед самим носом. Інколи спостерігаєш і влосся дибки, думаєш, ну як ти такий огранічений можеш взагалі їздити?. От так, і вартість підняли, а сервіс і якість водіїв той самий. Дістали.....
Катерина Показати IP 23 Травня 2017 09:23
Зі слів очевидців, пішохід вибіг на регульований пішохідний перехід на червоне світло для пішохода! Тому не варто у всьому звинувачувати водія, він також людина, яка не може знати, захоче зараз хтось вискочити на дорогу чи ні. Тому будьте уважні та обережні і слідуйте правил дорожнього руху
Марія до Катерина Показати IP 23 Травня 2017 17:39
А таке нажаль часто буває,от куди спішити?життя ж дорожче
не знаю Показати IP 23 Травня 2017 09:24
правда чи неправда, але попередньо кажуть, що пішохід був у нетверезому стані і переходив/перебігав пішохідний перехід на червоне світло
Мешканець Показати IP 23 Травня 2017 09:29
Деякі водії можливо і хами і правила порушують,але подивіться зі сторони на пішоходів,просто поспостерігайте, особливо на переходах з світлофорами.Собаки і ті чекають людей,щоб перейти.А деякі особи просто лізуть під колеса...і ще потім матюкаються на водіїв.Це правда.
Лучанин Показати IP 23 Травня 2017 09:33
На цьому світлофорі постійно порушують правила як водії, так і пішоходи. Я з дитиною постійно зі страхом переходжу дорогу, хоч і на зелене світло. Поки там не поставлять камери і нормально не відрегулюють світлофор, це буде постійна зона ризику.
Пасажирка Показати IP 23 Травня 2017 15:00
Вчора їхала 31 маршруткою, біля 18 школи просто перед маршруткою пролетіла в поворот іномарка, дякуючи водію, що в нього виявилась хороша реакція ми не потрапили в аварію і все обійшлося!
Надя Показати IP 23 Травня 2017 15:20
Я сьогодні їхала на роботу вранці, то ми маршруткою на червоне світло проїхали на 2 світлофорах! Ясне діло що треба бути уважним на переході, але водії маршруток зараз ганяють страшно!
Лучанка Показати IP 23 Травня 2017 15:47
І не дивно. Не знаю, чим керувались ті, люди які понабирали водіїв у маршрутне таксі нашого міста. Кожно дня їжджу вранці на роботу і ще ні разу по правилах не їхали. Одні скажені, літають на поворотах, інші на червоне. Так щей напевне всіх хамовитості перед роботою вчать. 4 грн це не багато, але такі водіїї як у наших маршрутках і 50 коп не достойні.
До лучанки до Лучанка Показати IP 23 Травня 2017 22:40
Так добре правила дорожнього руху знаєш,а сама досі по маршрутках та по маршрутках)
Ну Показати IP 23 Травня 2017 18:42
Їхала маршрткою номер 28, як завжди невідомо з яких причин тривала зупинка біля ЦУМу, заходить жіночка і питається у водія: - а ви скоро будете їхати, водій перераховуючи гроші каже: да зараз полечу, бо ви зайшли. Жінка зніяковіла і відповідає я ж просто поцікавилася. Ну капець, у всіх буває важкий день, якісь особисті проблеми, але перепрошую на роботі ми маємо бути на свому місці !!!! Чи не так?
Син Показати IP 24 Травня 2017 00:55
А в Коптєва Антона залишився маленький син!!!! Який сильно переживає за свого татка. Водій відповість по всім нормам закону і згідного чинного законодавства. І всім маршрутникам буде наука. Як їздити в нетверезому стані паралельно везти пасажирів рахувати гроші і говорити по телефону.
Анонім до Син Показати IP 24 Травня 2017 17:44
нетверезий пішохід був і летів на червоний......Треба думати коли переходиш дорогу!
Син до Анонім Показати IP 24 Травня 2017 19:59
Ти бачив? А чому маршрутка їхала не по тій полосі?
Катя Показати IP 24 Травня 2017 11:44
Була присутня в цей день біля нього у лікарні.Він дійсно у тяжкому стані,незнаю з якою швидкістю потрібно було їхати матшрутному таксі поруч біля пішохідного переходу щоб нанести такі тяжкі травми.Від лікарів і довбаної держави у шоці!!!Щоб терміново зробити операцію потрібні гроші,яких при собі небуло.довелося швидко шукати.Попросили лікарів терміново робити,думали можливо є державні ліки,щоб не гаяти часу,тому що кожна хвилина була дорога,потім би віддали ті кляті гроші.На що лікарі відповіли,що держава не виділяє як завжди нічого,нема грошей,нема операції.Не дай Бог комусь попасти туди щоб нікого поруч не було,ніхто і пальцем неповорухне,кинуть напризволяще!!
Ольга Показати IP 24 Травня 2017 12:01
Пробити тихводіїв які ганяють по місту.Чому недотримуються норм.Яка мала бути швидкість,щоб нанести такі важкі травми.Вчора провела цілий день в лікарні була шокована,від нашої клятої держави.Нема грошей ...Нема нічого.Ніхто робити нехоче.Саме важче рідним і близьким.Одна надія на Бога.Антон тримайся ми з тобою.Водій обов'язково буде покараний.
Водій Показати IP 24 Травня 2017 18:38
Можливо я взагалі не по темі, але мене завжди цікавило питання : якого та маршутка забула в крайній лівій полосі? От скільки їзжу ніколи не міг зрозуміти, виїхала б та маршутка в сша чи європі в крайній лівий, отримала б штраф!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus