USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку маршрутом №5 курсуватимуть нові тролейбуси

26 Листопада 2020 12:27
На початку наступного року нові тролейбуси у Луцьку почнуть курсувати до Дубнівського кільця.

Про це в ефірі програми «Актуально» на «12 каналу» заявив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, пише Волиньпост.

Так, уже з початку наступного року «Луцькелектротранс» має отримати наступну партію нових тролейбусів. Першими будуть замінювати ті, які курсують маршрутом № 5.

«Нам необхідно продовжити тролейбусний маршрут до Підгаєцького кільця. Ми замінимо тролейбуси, які туди курсуватимуть новими. Адже ті мають довший запас ходу – 5 кілометрів. Це дозволить жителям цього району простіше дістатися центру і їм буде легше потрапити додому», – зазначив Володимир Степанов.

Як повідомлялося раніше, від 83 до 88 тисяч людей у Луцьку щодня користуються громадським транспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Гірка-Полонка Показати IP 26 Листопада 2020 13:41
Протягніть маршрут до Г.Полонки,доїхати в місто неможливо.Рятуйте!
Мешканка Показати IP 26 Листопада 2020 13:50
Точно стєпашка. Пооведи експеримент зновим траліком а тоді балакай. А не казки людям чеше.
Клава Показати IP 26 Листопада 2020 14:00
Бачила цей тролебус з середини - Люди !!! Це позавчорашній день !!! Така точно малогабаритна 4 - ка зеленого кольору бігає вже декілька на вокзал. У чому тут ноухау ??? Усього 30 місць, у салоні тісно і незручно. Якись перепади висот на підлозі... Це Гунчиковський відстій !!! Київ та Львів не соромиться і закупає білоруську технику - багатомістні, теплі ,сучасні, зручні і дещеві в обслуговуванні машини і ціна приємлива.
Євген до Клава Показати IP 26 Листопада 2020 16:08
Львів закупає львівські "Електрони".Дуже гарні та сучасні.
Правдлюб Показати IP 26 Листопада 2020 15:28
Клава ду...ра!!!
КУЗЯ Показати IP 26 Листопада 2020 15:30
Протяніть тролейбус до Лища, Звірова
до Клави Показати IP 26 Листопада 2020 16:41
Бачив цей тролебус з середини навіть проїхав декілька зупинок з Вокзалу до ЦУМа - перше враження... , він дійсно нарешті в Автозавода вийшов низькопідлоговим, від цього щоб вилізти на деякі сидіння короткомірним буде дещо проблематично, але цей факт не проблематичний. Зате заходити в салон людям похилого віку на порядок легше. Дуже оглядово-просторно вийшла кабіна для шофера, дівчатам-водіям йдучі на роботу вже необхідно наводити макіяж бо вони в тій кабіні як на сцені, та й гарний фірмовий одяг не завадить! В салоні продумано багато дрібниць, навіть ззовні присутні аварійні кнопки для відкривання дверей. Набагато краще освітлення як в салоні так і зовнішнє завдяки чому в автопотоці тролейбус краще виділяється. Що викликало дискомфорт так це неправильно налаштоване інформаційне табло. Тролейбус вийшов досить прийомистий, може швидко рушати та швидко гальмувати, можливо від цього тролік гуде тобто чути роботу елдигуна в повній красі. Решта, відчувається криворукість, правда на цей раз вона дещо прихована, відразу і не помітиш. В цілому тролік сподобався і принаймі новий виглядає на порядок краще від попередніх серій-випусків та тих старих зламків яким не дають відпочити. Щоб занадто не перехвалити - поки стримаюсь, ще трішки і експлуатація розкаже ...
Шо Га Показати IP 26 Листопада 2020 17:51
Так а чиї тролейбуси?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus