USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку матеріальну допомогу отримуватимуть усі військові-контрактники

18 Квітня 2018 12:19
Виплачувати одноразову допомогу у сумі 5 тисяч гривень усім контрактникам, а не лише тим, хто направлений в зону проведення АТО, пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів18 квітня.

Проект змін до Комплексної програми підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, які брали або на даний час беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в місті Луцьку, на 2018-2020 роки презентувала директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода.

З її слів, пропонують одноразові виплати по 5 тисяч гривень передбачити для всіх контрактників, а не лише для тих, хто був направлений у зону проведення АТО. Також просили передбачити кошти на профадаптацію учасників АТО – професійне навчання їх на курсах водіїв (наразі є чотири такі заяви). На 600 тисяч просять збільшити фінансування матеріальної допомоги на лікування та задоволення соціальних потреб. Так, цього року у бюджеті передбачили на цю потребу 600 тисяч гривень, з яких 470 тисяч вже використали.

Члени комісії рекомендували підтримати вказані зміни до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus