USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку меломани драйвували «Без обмежень»

12 Грудня 2015 17:17
Воля почуттів та емоцій, море драйву та відсутність будь-яких заборон і застережень, - у Луцьку виступили улюблені музиканти сучасної рок-сцени – гурт «Без обмежень», - інформує «ТаблоїдВолині».

Концерт відбувся у четвер, 10 грудня, у пивному клубі «Майдан». Ще до початку виступу в приміщенні стало гаряче, адже людей набилось повен зал.

Виступ «Без обмежень» – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і навіть трохи більше. У піснях кожен знаходить щось близьке, адже композиції наповнені справжніми емоціями, енергетикою та почуттями.

Цього разу хлопці приїхали до Луцька в рамках туру на підтримку альбому «Дихаю тобою». Музиканти розпочали і закінчили піснею «Бо без неї ніяк». Це одна з найвідоміших композицій гурту, тому співали її не тільки музиканти, а й луцькі шанувальники.

Ще одну відому та актуальну нині композицію «Мамині слова» супроводжували вигук «Слава Україні» та відомий вираз про президента сусідньої держави :)

Наприкінці соліст гурту «Без обмежень» подякував лучанам за теплий прийом та пообіцяв приїхати ще. Потім музиканти ще довго роздавали автографи та фотографувалися з прихольниками.

Організували концерт ГО «Волинський Актив Молоді» та інтернет-проект «Наш Луцьк LIFE».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 13 Грудня 2015 10:09
ех майдан. В що ти перетворився.....
аяяй Показати IP 13 Грудня 2015 19:13
Просто нет слов,чтобы выразиться какой контингент молодых людей там собирается.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus