USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку можуть змінити тарифи на теплопостачання

17 Грудня 2014 14:57
Переглянути тарифи на послуги просить підприємство, яке обслуговує багатоквартирний будинок у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 17 грудня.

Начальник управління економіки Луцької міськради Любов Ковпак повідомила, що ТОВ «Теплосервіс-Луцьк» надає послуги з опалення та гарячого водопостачання житловому будинку, що на вулиці Олеся Гончара, 3, де працює котельня, що належить підприємству. Перегляд тарифів здійснюють з метою приведення їх до економічно обґрунтованого рівня. Так, останній перегляд тарифу відбувався у 2011 році, а відтоді значно збільшилася вартість електроенергії, холодної води, витрати на оплату праці та утримання котельні.

Тарифи розраховуватимуть відповідно до діючої постанови, а витрати палива – відповідно до вимог облдержадміністрації. Будинок обладнаний загальнобудинковим лічильником теплової енергії, тож встановлений тариф за гігакалорію теплової енергії. Палата за опалення нараховується мешканцям будинку відповідно до показів лічильника. Доведені норми витрат на метр квадратний площі для того, щоб мешканці, які мають на це право, змогли скористатися пільгами.

У тарифі прибутку не передбачено, усі витрати на покращення діяльності підприємства спрямують на амортизаційні відрахування (три тисячі гривень на рік). Відповідне погодження отримали в Антимонопольному комітеті.

Члени виконкому рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 15:02
настав час приняття непопулярних, але вкрай необхідних державних рішеннь
Анонім до лучанин Показати IP 17 Грудня 2014 17:49
ага і ще радикальних та жорстоких реформ, як сєня сьогодні трандів
лучанин до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 20:28
Цього люди хочуть! За це Майдан стояв!
Показати IP 17 Грудня 2014 15:26
Даному підприємству завжди мало тарифу а економічне обгрунтування відсутнє, даю 100%. А Антимонопольний не перевіряє економічне обгрунтування тарифів, бо немає повноважень, а лише погоджує рішеннявиконкому. САмі мешканці будинку повинні проконтролювати економічне обгрунтування. А от те , що "У тарифі прибутку не передбачено, усі витрати на покращення діяльності підприємства спрямують на амортизаційні відрахування " є повна нісенітниця, бо амортизація та прибуток різні речі. Наскільки знаю у даному підприємстві нема фахових спеціалістів, що розрахують правильно тарифи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus