USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на автомобіль впало дерево, на Волині затопило села

24 Червня 2020 09:18
Вранці 24 червня рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька розкряжували повалене дерево, що впало на автомобіль у районі Київського майдану в Луцьку, повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

Крім того, 23 червня підрозділи Управління ДСНС у Волинській області залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт для ліквідації підтоплень окремих приватних господарств у зв’язку із несприятливими погодними умовами у Любомльському, Камінь-Каширському та Любешівському районах.

Зокрема у місті Камені-Каширському рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини відкачували дощову воду з приватних господарств на вулицях Набережній, Б. Хмельницького та Польовій – загалом від помпували близько 1093 кубометрів води.

Співробітники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м.Любомль за допомогою мотопомпи відкачали 30 кубічних метрів води з підтопленого приватного обійстя на вулиці Євгена Коновальця у райцентрі.

У Любешівському районі рятувальники 23-го Державного пожежно-рятувального поста с. Ветли провели відкачування 820 кубометрів дощових вод з прилеглої території біля житлового будинку у селі.

Станом на 08:30 24 червня триває відкачування дощової води з приватних домогосподарств. Рятувальники працюють у селищах Маневичі і Стара Вижівка, а також на вулиці Польовій у місті Камені-Каширському.
Станом на 10:30 24 червня тривають аварійно-рятувальні роботи в приватному житловому секторі у містах Камінь-Каширський, Любомль, селищах Стара Вижівка та Шацьк, у Володимир-Волинському районі.

У смт Маневичі воду відкачують з території насосної станції, у смт Ратне – з підтопленої території підприємства.

До робіт задіяно 11 одиниць техніки підрозділів служби «101», працюють близько 30-и чоловік особового складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus