USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на баскетбольному турнірі змагаються шість команд. Фото

23 Вересня 2023 18:28
В обласному центрі Волині відбулося відкриття дитячого баскетбольного турніру Lutsk Cup. На майданчику обласної ДЮСШ змагаються команди з Рівного, Чернівців, Хмельницького, Ужгорода, Слобожанського та Луцька. Загалом «Lutsk Cup» зібрав шість команд, у складах яких хлопці 2010 року народження та молодші.

Змагання організував баскетбольний клуб «Старий Луцьк», підтримку надали департамент молоді та спорту Луцькради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Як розповів віцепрезидент Федерації баскетболу Волині Дмитро Чайковський, ці змагання планували провести наприкінці серпня, однак через заборону масових заходів їх перенесли. Баскетбольним турніром мали завершувати таборування, яке «Старий Луцьк» організував влітку.
«Цей турнір мав стати завершенням таборування, яке тривало протягом літа. Там тренувалося близько сотні дітей. Змагання планували зробити міжнародними, але через ракетну атаку по Луцьку команда з Латвії відмовилася від участі. На заміну запросили команду з Рівного. Було ухвалено рішення провести змагання одночасно з турніром пам’яті Олексія Веремійчика, у якому грають професійні колективи. Дитячі клуби радо погодилися, адже для них це можливість ще й подивитися на команди Суперліги, набратися досвіду», – зазначив Дмитро Чайковський.
Читати ще: Вихід у плей-оф та медалі: «Старий Луцьк» представив новачків та розповів про завдання на новий сезон Суперліги

Згідно з регламентом, шість команд-учасників розподілили на дві групи. За підсумками групового етапу переможці у фіналі розіграють І-ІІ місця, другі – бронзові медалі. Ігри розпочалися 22 вересня. У матчах другого дня БК «Рівне» переграв «Чернівці» – 75-45, а збірна спортивних шкіл Луцька поступилася в протистоянні зі слобожанським «Прометеєм» – 62-55.
Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський побажав гравцям продовжувати займатися улюбленою справою та досягти спортивних вершин.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди радо долучається до підтримки спортивних заходів, зокрема дитячих. Намагаємося інвестувати в наших дітей, адже їм розбудовувати країну та прославляти її на спортивних змаганнях», – наголосив Тарас Осадовський.
Фінальні поєдинки відбудуться в неділю, 24 вересня. По завершенню змагань юні баскетболісти отримають нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus