USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на благодійному забігу «Наближаємо перемогу» зібрали 140 тисяч гривень для 14-ї бригади

16 Травня 2022 16:01
На благодійному забігу «Наближаємо перемогу», який відбувся минулої суботи в Центральному парку культури та відпочинку, зібрали 140 тисяч 200 гривень на потреби 14-ї бригади.

Про це повідомляє Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

14 травня відбувся перший етап благодійного забігу «Наближаємо перемогу», який організували Департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та спортивний клуб «Лучеськ». Понад 400 осіб (діти, молодь, професійні досвідчені спортсмени, колективи різних організацій) вирішили випробувати себе у різних дистанціях від 1400 метрів до 14 кілометрів.

Читати ще: «Наближаємо перемогу»: у Луцьку – благодійний забіг, на якому збирали кошти для 14-ї бригади. Фоторепортаж

Станом на перший день онлайн реєстрація та перший офлайн забіг зібрали 140 тис. 200 грн. Усі зібрані кошти підуть на підтримку 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.
У Федерації тріатлону міста Луцька кажуть, що чимало їхніх друзів змінили кросівки на берці та зараз захищають Україну.

«Ми їх підтримуємо словом, ділом, думкою. Щиро вдячні за їхній вибір. Ми для них тил та будемо підтримувати їх всіма способами», – каже учасник забігу Володимир Ольховик.

Учасник забігу Олександр Ліцевич додав, що кожен повинен робити все можливе для перемоги, аби вона настала якнайшвидше.
Окрім спортсменів, на дистанції були сотні небайдужих лучан. У час війни такі забіги мають подвійну користь, адже людей відволікають від жахіть війни та втоми, а разом з тим допомагають українським воїнам, кажуть у Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом», волонтери якого регулярно бувають на передовій і точно знають, що допомога від кожного українця ніколи не буває зайвою.
«У Луцьку дуже багато наших хлопців служать саме в 14-й бригаді. Ця бригада розташована на передовій та виконує надзвичайно тяжкі завдання. Тому за зібрані кошти ми хочемо придбати для бійців GPS-трекери, які їм дуже потрібні», – зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.
Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що забіг можна бігти як онлайн, так і офлайн:«Цей забіг не лише для лучан, адже можна бігти онлайн. Тобто людина може зареєструватися, зробити благодійний внесок, зареєструвати результат на своїй дистанції за допомогою додатку та поділитися ним».

Нагадаємо, що реєстрація на забіг триває і ви ще маєте шанс долучитися (як до групового забігу, так і до індивідуальних) https://runstyle.net/.../blagodijnyj-onlajn-zabig.../. Наступний забіг у відбудеться у парку 22 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus