USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на День молоді - всеукраїнський флешмоб

25 Червня 2017 13:06
На День молоді у Луцьку Громадська організація «Молодіжний центр Волині» за підтримки ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» підготувала захід.

Так, 25 червня о 16:00 на Театральному майдані Луцька на гостей свята чекає багато сюрпризів. Зі слів організаторів заходу, о 16:00 стартує відлік, а вже о 16:30 розпочнеться всеукраїнський флешмоб МолодьChallenge.

На вас чекатимуть:

– яскраві емоції Холіфесту

– музичний драйв

– молодіжний флешмоб

– розпис тіла хною «мехенді», креативний мейк-ап для дітей від студії краси Примакових «Beauty & Health»

– розіграші призів, солодощі і хороший настрій

– незабутні моменти

– розваги в колі друзів

– крутезна атмосфера та багато іншого!

«Флешмоб об’єднає українську молодь і буде знятий на відео. Після флешмобу розпочнеться концерт та конкурси, бодіарт та інші розваги. Найцікавішою частиною вечора є підкидання фарб Холі, що має стати наймаштабнішим у Луцьку! Першим 100 учасникам, котрі зареєструються, пакетик фарби буде безкоштовним, як і для учасників MoлодьChallenge.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Червня 2017 09:40
"розпис тіла хною «мехенді», креативний мейк-ап для дітей від студії краси Примакових «Beauty & Health»" - ото завернули!!!! Я мало язика не зламав. По нашому - по- луцьки так сказали!
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Червня 2017 21:57
По простому не прикольно!Треба завернути по складному!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus