USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку на деревообробному підприємстві працівнику відірвало руку

9 Травня 2018 11:11
На луцькому підприємстві чоловікові відірвало руку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили читачі.

Нещасний випадок стався 8 травня на «Євровуд Україна», що на вулиці Рівненській, 76 а. Зауважимо, підприємство займається обробкою деревини.

Як повідомили очевидці, працівнику по плече відірвало руку. Окрім того, свідком цього стала дружина потерпілого, яка теж там працює.

Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов розповів, що чоловіка прооперували, інформує ВолиньPost. Руку ампутували. Наразі потерпілий знаходиться у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Його стан стабільний.

До слова, пише видання, свідки події здивовані байдужість персоналу та керівництва підприємства до такого випадку. Адже навіть медиків викликали не вони. До того ж, із власних джерел виданню також відомо, що нещодавно у одного з працівників підприємства «Євровуд Україна» була відкрита черепно-мозкова травма на роботі.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 10 Травня 2018 00:35
То руку відірвало чи ампутували?
Я в шоці до Василь Показати IP 10 Травня 2018 13:09
Частину відірвало інше дорізали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus