USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Кравчука п’яний водій на Volkswagen зіткнувся зі Skoda та втік

13 Серпня 2023 19:08
В обласному центрі Волині водія, який п’яним вчинив ДТП на вулиці Кравчука та втік, оштрафували на 17 тисяч гривень та позбавили водійського посвідчення.

Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Правопорушення трапилося 1 червня о 10 годині. Керманич Volkswagen T4 Олександр П. не дотримався безпечного бокового інтервалу та допустив зіткнення з легковиком Skoda Fabia, який зупинився, щоб його пропустити. Незважаючи на те, що автівки отримали механічні пошкодження, керманич Volkswagen втік з місця ДТП.

Як з’ясувалося згодом, правопорушник керував авто у стані алкогольного сп’яніння, але пройти огляд не погодився. Тож своїми діями він вчинив правопорушення за ст.122-4, 124, ч.1 ст.130 КУпАП.

Олександр П. не визнав свою вину, але докази, на переконання суду, свідчили протилежне. Врахувавши матеріали справи, представники Феміди оштрафували водія Volkswagen на 17 тисяч гривень та на рік позбавили його водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus