USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на Мамсурова продали комунальну землю

28 Квітня 2021 10:31
Земельну ділянку комунальної власності в Луцьку, що на вулиці Мамсурова, продали.

Під час сесії Луцької міської ради 28 квітня депутати розглянули проєкт рішення Про продаж громадянину Скибі Олексію Ігоровичу у власність земельної ділянки комунальної власності на вулиці Мамсурова, 16.

Як вказано в проєкті рішення, це земля несільськогосподарського призначення, площею 0,0991 гектара. Цільове призначення – розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; вид використання – для обслуговування виробничої будівлі.

Затверджена ціна продажу земельної ділянки, відповідно до звіту про експертну грошову оцінку, становить 268 469 гривень.

Депутати підтримали проєкт рішення.

Протягом 30 днів Олексій Скиба має укласти з Луцькою міською радою договір купівлі-продажу. Він зобов’язується забезпечувати збереження інженерних мереж та комунікацій, що знаходяться на земельній ділянці, а також вільний доступ до них експлуатуючих організацій при проведенні відповідних профілактичних та ремонтних робіт, а також виконувати обов’язки землевласника.

Раніше Олексій Скиба орендував цю ділянку для обслуговування виробничої будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 28 Квітня 2021 10:38
я так розумію, що грошова компенсація за право одержати безкоштовно 2 гектари землі буде складати 540 тис грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus