USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку на мініфутбольному турнірі «зарубалися» батьки та вчителі. Фото

28 Жовтня 2022 11:07
В обласному центрі Волині вчергове відбувся традиційний мініфутбольний турнір БАТЬКИ & ВЧИТЕЛІ, який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з департаментом молоді та спорту Луцької міської ради.

Футбольні баталії відбувалися на майданчиках шкіл №№10 та 19. Рідні стіни допомогли команді, яка представляла 10-й ліцей, відсвяткувати перемогу в турнірі. За крок від золотих медалей зупинилася команда ліцею №22, а бронзу взяла команда ліцею №26.
Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, їй приємно, що школи виставили свої команди та взяли участь у турнірі, незважаючи на ситуацію в країні.

«Ми дякуємо і батькам, і вчителям, які продовжують свою працю, водять до школи дітей, організовують навчальний процес. Вони забезпечують дітям відносно спокійне життя, нормальний психоемоційний стан. Наше майбутнє покоління має бути міцним, саме йому будувати вільну та сильну Україну. На турнірі батьки з вчителями завзято змагаються між собою, аби школа була представлена якомога краще. Таким чином батьки хочуть стати достойним прикладом для своїх дітей», – переконана Катерина Шкльода.
Учасник турніру Дмитро Піддубний, який представляв бронзового призера турніру команду ліцею №26, подякував, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вчергове організував такий турнір.

«Сам я є татом двох синів, які навчаються в першому та шостому класі ліцею №26. Як батьки ми не можемо стояти осторонь від таких спортивних змагань. Тому швидко зібрали команду та зійшлися у поєдинку на полі. Приємно, що вдалося взяти нагороди», – сказав Дмитро Піддубний.
Щодо індивідуальних нагород, то кращим гравцем команди ліцею №26 став Ігор Махнюк, ліцею №10 – став Руслан Нечипорук, ліцею №22 – Олександр Кунаков.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus